Tech

Man koopt Playstation 5 voor ‘onbekende’ oude game vriend die nét te laat was

ps5-beste-vriend

Twee vrienden waren al 15 jaar samen aan het gamen, maar toen de een geen Playstation 5 kon krijgen, schoot de ander te hulp. Dit is het verhaal van een ware vriendschap tussen twee mannen. Soms wil je de wereld om je heen gewoon even vergeten. Ontsnappen naar een andere wereld. Of je nou door een hyperrealistisch New York swingt als Spiderman, of als cowboy boeven aan het vangen bent in Red Dead Redemption, alles is mogelijk in de wereld van games.

Van je vrienden moet je het hebben

Maar soms wil je ook gewoon even goed lachen met je vrienden. Dat is wat gamen zo mooi maakt. Het stelt je in staat om het beste van beide werelden samen te voegen. Toen één van deze twee vrienden zich echter realiseerde dat hij de Sony’s next-gen console misschien niet naast zijn beste maat zou kunnen ervaren, kwam een ​​legende in actie. Een ware vriend.

Playstation 5
Sony Playstation

Het viel ook wel te verwachten dat de Playstation 5 snel uitverkocht zou zijn. Het kwam en ging in een oogwenk. De voorraad was binnen enkele minuten uitverkocht. Sindsdien is er slechts een klein aantal per keer beschikbaar. Toch kon Reddit-gebruiker ghost_knight1121 zijn pre-order veiligstellen. Helaas had zijn vriend niet zoveel geluk. Na 15 jaar samen gamen, was het een trieste gang van zaken.

Playstation 5 veilig gesteld

Hij schreef: ‘Ik game al 15 jaar met deze kerel. Sinds Rainbow Six Vegas op de Xbox 360. Ik heb een paar goede game-herinneringen met hem. Hij probeerde het, maar het mocht niet baten.’ Deze man wilde het echter niet laten gaan. Hij voegde eraan toe: ‘Hij wist niet dat ik er een voor hem kon krijgen. Ik kijk ernaar uit om nog een generatie met hem te spelen. ‘

Playstation 51

Hij deelde ook een foto van hem en zijn maatje die de PS5 vasthielden, beiden met een grote lach op hun gezicht (een van hen draagt ​​een gezichtsmasker, maar je moet aannemen dat hij erg blij is).

Ghost_knight1121, deze is voor jou: Niet alle helden dragen capes.