WandaVision, Disney+, Marvel
Film & Serie

WandaVision: dé nieuwe Marvel-serie op Disney+

Het wachten is voorbij: vanaf 15 januari is WandaVision te zien op Disney+ met de eerste twee afleveringen. De Marvel-series gaan op een belangrijke rol spelen in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. De grote vraag is echter: is dit wel een stap in de goede richting?

Phase 4 van Marvel Cinematic Universe

De aankomende Disney+-series introduceren belangrijke nieuwe personages die later een grote rol gaan spelen in de films – en dit is uitstekend nieuws voor de fans. De verwachtingen zijn daarnaast hooggespannen. De eerste teasers lieten namelijk zien dat Marvel niet op safe speelt.

Afgelopen weekend stroomden ook de eerste reacties op de serie binnen op Twitter. Critici kregen namelijk de kans om alvast de eerste drie afleveringen te kijken. Deze reacties zijn lovend:

WandaVision: spektakel voor Marvel-fans

In deze veelbelovende serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een heerlijk burgerlijk leventje, maar beginnen al snel te vermoeden dat er iets niet klopt. Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig van de 20e eeuw.

De Marvel-serie is een soort klassieke sitcom die door de decennia heen gaat – inclusief alle stijlveranderingen. WandaVision belooft een episch spektakel te worden als we de critici mogen geloven en de beelden zien er spectaculair uit.

Bekijk hier alvast de dikke trailer:

De eerste twee afleveringen van WandaVision staan vanaf vrijdag 15 januari op Disney+.