Walmart maakt excuses voor coke snuivende kerstman trui 1
Media

Walmart maakt excuses voor coke snuivende kerstman trui

Op zoek naar een gekke en hippe kersttrui? Walmart is met de meest bizarre versie gekomen dit jaar. We raden je aan om deze trui niet aan te doen naar kantoor. Op deze trui staat namelijk een kerstman die klaar is om drie lijntjes coke te gaan snuiven. Best wel uniek toch?

De trui werd verkocht in de Canadese Walmart. De Canadezen houden dus wel van een grapje tegen het randje aan. Het idee achter de trui? De kerstman heeft het enorm druk in deze tijd van het jaar. Hij reist de hele wereld over met zijn rendieren om alle kado’tjes op tijd af te leveren. Hoe hij dat volhoudt? Door af en toe een beetje van de witte motor te nemen.

Een woordvoerder vertelde aan Global News het volgende: “Deze truien, worden verkocht door een externe verkoper op Walmart.ca, vertegenwoordigen niet de waarden van Walmart en horen niet thuis op onze website. We hebben deze producten van onze marktplaats verwijderd. Onze excuses voor het onbedoelde feit dat dit heeft veroorzaakt.”

Natuurlijk kan deze trui echt niet door de beugel. Maar toch hebben we er stiekem wel flink om gelachen. Is dit de enige gekke trui? Nee zeker niet. Er is ook een trui waarbij je de kerstman op tafel ziet liggen met zijn broek omlaag. Hij moet uitkijken want achter hem staat een alien met een langwerpig voorwerp. Hoe ga jij komende kerst gekleed naar het familiediner?

Walmart maakt excuses voor coke snuivende kerstman trui1