wakefield hbo max
Film & Serie

Is Wakefield met Bryan Cranston op HBO Max het kijken waard?

Bryan Cranston kennen we natuurlijk allemaal van de iconische televisieserie Breaking Bad. Wat veel mensen zich echter nog te weinig realiseren is dat het een van de beste acteurs uit Hollywood is. In Wakefield speelt de 66-jarige acteur een slachtoffer van depressie.

Wakefield op HBO Max

Howard heeft een liefhebbende vrouw (Garner), twee dochters, een topbaan als advocaat in Manhattan en een comfortabel huis in de buitenwijken. Maar van binnen stikt hij. Hij knapt op door onder te duiken op de zolder van zijn garage, en dit terwijl zijn familie zich afvraagt wat er met hem is gebeurd.

In Wakefield veranderd Howard in een spion van zijn eigen leven. Een buitenstaander die zijn oude leven observeert vanuit zijn raam. Is het mogelijk voor de depressieve man om terug te gaan naar hoe het was? Bryan Cranston speelt in Wakefield echt de rol van zijn leven.

Is Wakefield op HBO Max het kijken waard?

Absoluut. Wel moet erbij gezegd worden dat de film traag aanvoelt. Ondanks dat Cranston een fantastische prestatie neerzet, is het een zwaar genre waar je als kijker al door geboeid moet zijn. Het is een eigentijdse kijk op films als It’s a Wonderful Life, die je leren om dankbaar te zijn voor wat je hebt.

Bryan Cranston is de man die eigenlijk de hele film draagt. Als een andere acteur de hoofdrol had gespeeld, waren wij waarschijnlijk niet zo enthousiast geweest. Hoewel Jennifer Carner ook erg goed is, wordt ze overschaduwd door hoe briljant Cranston is.

wakefield hbo max

Films en series op HBO Max

Er zijn zo veel goede films en series te bekijken op HBO dat we het bijna niet meer kunnen bijhouden. Wel proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden over wat je wel of niet moet kijken. Wil je meer lezen over de beste kijktips? Lees dan ook eens één van deze artikelen: