wagenpark dj tiesto
Wheels

Dit is het zieke wagenpark van wereldster DJ Tiësto

DJ Tiësto hoort al decennialang tot de absolute wereldtop van de dance-wereld. Hij gaat bij de naam Tijs Michiel Verwest, en hoeft zich al jarenlang geen zorgen meer te maken over zijn financiële vermogen. Hoewel Tiësto natuurlijk een Nederlander is, woont hij al jaren in de Verenigde Staten.

DJ Tiësto wereldberoemd

En bij dat glamoureuze leventje als wereldberoemde DJ hoort natuurlijk een sick wagenpark. Zeker als we ons bedenken dat zijn vermogen wordt geschat op een bizarre 130 miljoen euro. Jaarlijks harkt de superster daar nog eens 25 miljoen euro bij. Ondanks dat DJ Tiësto de vijftig is gepasseerd, lijkt zijn populariteit niet af te nemen.

Zo heeft hij over de afgelopen jaren talloze prijzen weten binnen te halen, waaronder een MTV Music Award, een Award For Best International DJ en een Grammy Award for Best Remixed Recording. Niet een heel gek CV als je het ons vraagt. Hoog tijd om dieper in te duiken in het wagenpark van de Brabander.

wagenpark dj tiesto

Wagenpark DJ Tiësto

Hoewel het niet 100% duidelijk is welke auto’s hij precies bezit, geeft hij zijn miljoenen volgers vaak een inkijkje in zijn leven als een internationale superster. Want als hij zichzelf niet vervoert doormiddel van zijn privéjet, rijdt hij regelmatig rond in zijn Bentley Mulsanne ter waarde van €406.000.

Daarnaast bezit de DJ ook de Mercedes-Benz G-Klasse met een prijskaartje van € 186.000 euro. Maar hij zou natuurlijk geen nuchtere Brabander zijn als hij zijn uitstoot niet een beetje zou compenseren. In dat geval bezit Tiësto ook nog een Tesla Model X met een bescheiden prijskaartje van € 99.900 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto)

En dan hebben we het neusje van de zalm nog niet eens gehad. Zo showde hij niet lang geleden nog zijn gloednieuwe Lamborghini Urus, die een nieuwprijs van €278.000 met zich meedraagt. Maar ook zijn Ferrari F8 met een prijs van €295.000 mag niet ontbreken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto)