vunzige deuntjes festival 2023
Media

Vunzige Deuntjes Festival presenteert halftime show met Ronnie Flex, Broederliefde en Poke op 10e verjaardag

Tijdens de 2023 editie van het festival wordt de ‘Vunzige Halftime Show’ op het hoofdpodium letterlijk en figuurlijk halverwege de festivaldag het centrale punt in de programmering. Deze spectaculaire show is een eigen productie van Vunzige Deuntjes en zit vol verrassingen en speciale effecten. Tijdens de show treden drie van de grootste acts van het moment op; Ronnie Flex, Broederliefde en Poke.

Unieke 10e editie van Vunzige Deuntjes Festival

Tijdens een exclusieve show in de Bitterzoet afgelopen week kwam alles samen. Bitterzoet is het startpunt van Vunzige Deuntjes, de plek waar ze zijn begonnen.; Dat ze na 10 jaar daar weer staan om hun unieke halftime show aan te kondigen voor komende zomer kon dan ook niet anders dan in de Bitterzoet plaatsvinden. Ronnie Flex, Broederliefde en Poke zullen hun krachten bundelen.

Zij brengen hun eigen en andere grote hits ten gehore tijdens een uniek en eenmalig optreden in deze combinatie. “Ronnie Flex, Poke en Broederliefde geven al jaren de beste shows op onze evenementen en ik kijk er enorm naar uit om met deze topartiesten een echt uniek optreden te ontwikkelen.” Zo zegt Festivaldirecteur Arend Wortmann.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vunzige Deuntjes (@vunzigedeuntjes)

Reacties van de artiesten

“Vunzige Deuntjes is net als een familie. Naast dat ik er al jaren optreed ben ik ook een trouwe bezoeker. Vorig jaar hadden ze in mijn kleedkamer allemaal showfoto’s opgehangen van de edities dat ik er stond. Toen zag ik echt de evolutie van Ronnie Flex op Vunzige Deuntjes. Heel hard!” Aldus Ronnie Flex.

“Onze relatie met Vunzige Deuntjes is warm en sprankelend. We komen al jaren bij Vunzige Deuntjes en als we linken knettert het! We kijken dan ook enorm uit naar de Vunzige Halftime Show, het zal dit jaar nog meer gaan knetteren! Stay tuned…” zegt Broederliefde.

Poke zegt hierover: “Als Vunzige Deuntjes een feestje geeft ben ik er het liefst altijd bij, alleen maar liefde! Ik haal veel inspiratie uit de Halftime Show van de Super Bowl en ik kijk ernaar uit om met Vunzige Deuntjes, Ronnie Flex en Broederliefde ook een unieke show neer te zetten. Ik wil alles sexy maken; sexy band, sexy special effects en sexy dansers.”

VUNZIGE DEUNTJES FESTIVAL 10YRS
Datum: 8 juli 2023
Tijd: 12:00-23:00
Locatie: Amsterdamse Bos, Amsterdam
Start kaartverkoop: 24 januari 2023