Life

9 dingen die vrouwen niet kunnen weerstaan aan een man

vrouwen

Een vrouwenbrein werkt anders dan het brein van een man. Als je wilt dat een date met een dame slaagt dan zul je jezelf in haar moeten verplaatsen. Wat vinden vrouwen per definitie aantrekkelijk aan een man? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen. Wij zijn er uiteraard om jou een handje te helpen met deze ingewikkelde materie, dus hebben we een aantal handige tips op een rij gezet.

Onweerstaanbare dingen bij een man

Laten we even voorop stellen dat een vrouw enige hoffelijkheid op zijn minst mag verwachten van een man. Je staat al zwaar in de min als je bij het betreden van een restaurant de deur in haar gezicht smijt. Als je niet weet hoe je een vrouw mee uit moet vragen dan kun je deze 5 handige tips gebruiken. Maar als ze met je mee op dat wilt dan ben je er nog lang niet.

Jij wilt namelijk dat ze hopeloos verliefd op jou wordt. Maar hoe ga je dat aanpakken? Hoe ga jij ervoor zorgen dat ze jou onweerstaanbaar gaat vinden? Gelukkig hebben wij de beste tips die jou kunnen helpen bij het veroveren van haar hart. We hebben hieronder een selectie geplaatst waarmee je in ieder geval een stuk onweerstaanbaarder wordt dan dat je nu bent. Lees snel verder.

vrouwen mannen

1. Dress to impress

Vrouwen vallen over het algemeen op verzorgde mannen, dus zorg ervoor dat je haar en eventueel je baard een opfrisbeurt hebben gehad. Het is misschien nog wel belangrijker dat je een outfit aantrekt waarmee je meteen de eerste punten scoort. Als je haar in je gare joggingbroek verwelkomt dan is de kans groot dat ze heel snel afscheid neemt.

2. Draag een lekker geurtje

Als je stinkt als een bunzing zal ze zichzelf nooit tot jou aangetrokken voelen. Als je een onweerstaanbare aantrekkingskracht wil bewerkstelligen dan is een douche een goede start. Tip: gebruik zeep. Als je daarna ook nog gebruik maakt van een lekkere parfum dan zijn de eerste stappen tot haar hart al gezet.

vrouwen geurtje

3. Ga naar de sportschool

Een vrouw valt als een blok voor een man die goed voor zijn lichaam zorgt. Daarnaast wil je dat zij zich fysiek tot jou aangetrokken voelt, en dat gebeurt niet als je jouw lichaam verwaarloost. Je hoeft uiteraard niet helemaal afgetraind te zijn, maar een beetje gespierd kan de dame in kwestie echt wel waarderen. Regelmatig trainen geeft dus bonuspunten.

4. Geef haar de volle aandacht

Je komt voor haar, dus geef haar dan ook jouw onverdeelde aandacht. De beste tip in dit geval is het wegleggen van je smartphone, vergeet dat ding. Het is ook handig om haar naam te onthouden, want die vergeten is een absolute no-go. Daarnaast wil je haar leren kennen, dus wees oprecht geïnteresseerd in haar, haar hobby’s, haar stomme kat, whatever.

5. Laat haar lachen

Humor opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Het is niet de bedoeling dat je de hele avond schuine moppen gaat tappen, maar een beetje gepaste humor maakt van jou een onweerstaanbare adonis. Als je een vrouw laat lachen dan breek je het ijs van haar hart, en laat je het smelten door middel van een hartverwarmende glimlach. Het werkt ook andersom, humor maakt vrouwen ook onweerstaanbaar.

vrouwen lachen

6. Zorg dat je mindful overkomt

Vrouwen voelen zich sneller aangetrokken tot mannen die zichzelf goed kennen. Ze zitten niet te wachten op een patsertje, maar ook niet op een onzeker type. Een kalme en zelfverzekerde man wordt door de meeste vrouwen zeker gewaardeerd. Mindfulness klinkt misschien zweverig, maar het is zeker het proberen waard.

7. Laat een klein stoppelbaardje groeien

Je moet niet met een verwilderde haarbos in je gezicht tegenover haar gaan zitten, maar een stoppelbaardje van een paar dagen wordt volgens psychologen echt aantrekkelijk gevonden. Het straalt dominantie uit, evenals volwassenheid en kracht, iets waar vrouwen positieve kriebels van krijgen.

mannen baardje vrouwen

8. Zorg ervoor dat je geld hebt

Het is nu eenmaal een feit dat geld een flinke aantrekkingskracht op vrouwen heeft, of in ieder geval mannen met geld. Als je er financieel lekker bij zit dan ben je in staat om voor haar te zorgen. Iets wat in het oerbrein van de vrouw een snaartje raakt. We zeggen niet dat je rijk moet zijn, maar als je platzak bent dan is dat een echte afknapper.

9. Onderwijs jezelf

Intelligente mannen hebben een streepje voor bij veel vrouwen. Dames willen graag een inhoudelijk gesprek voeren, ze zitten niet te wachten op een wereldvreemd type die niet weet waar hij het over heeft. Je hoeft geen Einstein te zijn, maar als je niet weet hoeveel maanden er in een jaar zitten dan zijn jullie al snel uitgepraat.

 

vrouwen onweerstaanbaar man onderwijs