Life

5 handige tips om elke vrouw makkelijk mee op date te vragen

Date

Een vrouw mee op een date vragen kan voor sommige potentiële casanova’s een dingetje zijn waar ze niet zo goed mee uit de voeten kunnen. Hoe vraag je die leuke dame achter de kassa? Of de collega waar je al maanden heimelijk een oogje op hebt? Gelukkig hebben wij handige tips waarmee jij binnen no-time die leuke vrouw mee op een date kan vragen.

Vrouw mee op een date vragen

Goed, je hebt eindelijk genoeg spaargeld om die leuke dame te kunnen trakteren op een etentje, maar ze weet nog niet dat jij haar mee uit wil vragen. Je hebt al een paar keer stamelend en stotterend voor haar gestaan, maar toen kwam je niet verder dan het afrekenen van een magnetronmaaltijd, of de vraag om extra kopieerpapier. Dus hoe ga je die eerste indruk op je date aanpakken?

Je hebt waarschijnlijk al je beste openingszinnen voor de spiegel geoefend, en je hebt zonder twijfel al je beste outfit klaarliggen, maar ze zal toch eerst in moeten stemmen met jouw genereuze voorstel. Met de onderstaande tips kan het bijna niet fout gaan. Bekijk dan meteen onze tips voor de leukste uitjes met slecht weer even. Dan hoef je jezelf daar niet meer druk om te maken.

date

1. Maak het niet groter dan het is

Je vraagt haar niet ten huwelijk, dus wees niet bang om haar te vragen om wat te gaan drinken. Maak het ook niet te officieel door woorden als ‘samen uit’ of ‘date’ te gebruiken. Als je op een creatieve manier laat blijken dat je een drankje met haar wilt doen dan zal ze de hint zonder twijfel begrijpen.

2. Wees zelfverzekerd

Er zijn vrouwen die een beetje verlegenheid en een tikkeltje onzekerheid wel schattig vinden, maar als je met een rood en opgeblazen hoofd praat in een onbegrijpelijke wartaal dan neemt ze jou nooit serieus. Jij gaat deze mooie dame mee uit nemen, en de enige die jou tegen kan houden dat ben jijzelf. Dus borst vooruit, hoofd omhoog, en scoren die handel.

date zelfverzekerd

3. Doe onderzoek

Kijk, je hoeft haar niet te stalken zoals Ted Bundy,  maar een klein beetje achtergrondinformatie over haar kan goed van pas komen. Heeft ze een vriend? Wat drinkt ze graag? Die informatie heb je haar met een onschuldig gesprek van een paar minuten zo ontfutseld. Daarnaast is social media een goede informatiebron, maar geef toe; zover was je al.

4. Vraag haar in het openbaar

Je kunt ervoor kiezen om haar in het donker bij haar auto op te wachten totdat ze klaar is met werken, maar dan geef je een heel ander signaal af dan wanneer je haar recht op de vrouw af vraagt of ze zin heeft in een glas wijn. Wat kan jou het schelen dat de mensen in de rij van de kassa jou horen? Zij zitten die avond thuis, en jij bent met jouw droomvrouw uit eten.

5. Maak een goede eerste indruk

Als je een beetje mysterieus blijft dan wek je haar interesse, voeg daar een subtiel vleugje humor aan toe en je hebt de juiste sfeer gecreëerd waarin je haar mee uit kunt vragen. Overdrijf niet met je humor, en vermijd clichés. Oh ja, en nog een laatste tip: ‘seksueel getinte grapjes werken alleen bij je maten, niet bij haar’. Een absolute no-go. Succes!

date coyote ugly