Living

Vrijstaande woning in Groningen te koop op Funda voor €129.500

vrijstaande_woning_groningen

De woningmarkt, vooral in de Randstad, is de laatste jaren de pan uitgestegen. Denk aan deze garage die te koop staat voor een miljoen euro. Maar er zijn ook plekken waar de prijzen nog hartstikke meevallen. Denk bijvoorbeeld aan de provincie Groningen. Daar staat deze vrijstaande woning te koop voor €129.500.

Vrijstaande woning in Groningen

Het is een beetje in the middle of nowhere, maar mocht je dit fijn vinden dan is dit een topaankoop. Midden in het groen is deze vrijstaande woning te koop voor minder dan 1,5e ton. Wanneer je een hypotheek afsluit heb je een netto maandlast van onder de 400 euro. Klinkt perfect toch?

De omschrijving van het huis is de volgende: “Deze bijzonder leuke en sfeervolle woning is beschut gelegen in het groen in ’t Zandt. De woning beschikt over twee slaapkamers, een aangebouwde stenen schuur, vrijstaande houten berging en zeer ruime zolder. De kamers liggen allemaal op de begane grond wat de woning levensloopbestendig maakt. De zolder is voorzien van dakisolatie en een mooie houten vloer. Het is daarom eenvoudig hier een extra (slaap)kamer te realiseren.”

vrijstaand_huis_groningen1

Groningse villa

Je mag dit huis, aangezien het vrijstaand is, technisch gezien een villa noemen. Voor deze spotprijs heb jij dus jouw eigen villa. Hoe dik is dat? De woning is echter maar 68 vierkante meter, maar dit terzijde. Je krijgt er wel een prachtig stuk land bij: 520 vierkante meter aan tuin.

Je zult dus 1.875 euro per vierkante meter betalen. In Amsterdam is dit een utopie. Ben je dus gek op wat groen en heb je liever geen buren? Dan is dit huis op Funda perfect geschikt voor jou. Check de foto’s hieronder en oordeel zelf:

vrijstaand_huis_groningen2

vrijstaande_woning

Liever in het centrum wonen? Dikke mancave ‘The Loft’ staat nu te koop in Groningen