Nieuwe vriendin voor Wesley Sneijder Maak kennis met Jotti Verbruggen
Media

Nieuwe vriendin voor Wesley Sneijder? Maak kennis met Jotti Verbruggen

Oud-profvoetballer Wesley Sneijder is door oplettende kijkers wederom gespot in het bijzijn van het Vlaamse model Jotti Verbruggen. Ze deelt regelmatig stories op haar Instagram-account, waar Sneijder de laatste tijd regelmatig op te zien is. Naar verluid zou hij vorige week ook zijn varen met het topmodel, en is het inmiddels dik aan tussen de twee.

Wesley Sneijder en Jotti Verbruggen

Jotti verbruggen verblijft op dit moment in Milaan, waar het model hoogstwaarschijnlijk voor haar werk is. Sneijder zou haar al geruime tijd vergezellen, en dat geeft voer voor speculaties. Verschillende bronnen melden dat de oud-voetballer als een blok gevallen is voor Jotti, die voormalig Miss Elegantie is, een Belgische Miss Verkiezing.

Verschillende juice-channels smullen van deze speculaties, maar er is nog niets officieel bevestigd door de twee. Wesley stak niet onder stoelen of banken dat hij een hereniging met zijn ex-vrouw Yolanthe Cabau wel ziet zitten, maar de 27 jarige Jotti Verbruggen zou dan toch zijn hart te hebben gestolen, en daarmee de voetballer gescoord te hebben. Maar wie is deze bloedmooie dame eigenlijk?

Wesley Sneijder Jotti Verbruggen

De voetballer en de influencer

Jotti Verbruggen hebben we al eerder voorbij zien komen. Deze sprankelende influencer is zowel mooi als succesvol, en ze timmert keihard aan haar carrière. Nu lijkt ze dus gezellig met de wereldberoemde Sneijder een gezellige avond te hebben gehad. Een oplettende kijker zag de arm van Wesley voorbijkomen in haar stories. Hij zou ook haar verjaardag in Antwerpen recent hebben bijgewoond.

Heeft Wesley Sneijder de hoop op een verzoening met Yolanthe dan toch opgegeven? Of is Jotti niets meer dan een welkome afleiding in een zware periode voor de voetballer? Wie zal het zeggen. Zijn moeder is onlangs in een Turks ziekenhuis opgenomen, ze heeft een longtumor, dus hij heeft het nodige om zich zorgen over te maken. Misschien staat Jotti Verbruggen hem in deze moeilijke periode gewoon graag bij.