Life

Dit zijn de beste tips om je vriendin ten huwelijk te vragen

Dit zijn de beste tips om je vriendin ten huwelijk te vragen

Je bent vastbesloten om de rest van je leven met je vriendin door te brengen. Ze is jouw maatje, je beste vriendin en de liefde van je leven, dus is trouwen een logische volgende stap. Het bezegelen van jullie ultieme liefde. Maar hoe denkt zij daarover? Hoe ga je haar ten huwelijk vragen? Wees gerust, Wij hebben de beste tips.

Je vriendin ten huwelijk vragen

Het is belangrijk om te weten waar je vriendin helemaal bij wegzwijmelt. Is ze romantisch? Dan gebruik je rozenblaadjes, kaarslicht, of een ondergaande zon op het strand als setting. Maar het kan veel origineler. Als ze een liefhebber van bungeejumpen is, dan is dat de uitgelezen kans om haar een ring aan te bieden. Het is leuk om haar ten huwelijk te vragen op een plek en manier waar haar interesses en passie liggen.

Hoe ziet haar ideale huwelijksaanzoek eruit? En op welke plek? Dat zijn vragen die je jezelf moet stellen als je besluit om haar ten huwelijk te vragen. Als ze bijvoorbeeld verlegen is, dan vraag je haar niet ten huwelijk op een plek waar het druk is. Houdt ze juist van aandacht? Dan ga je bijvoorbeeld op de middenstip van een vol voetbalstadion op je knieën. Creëer een moment dat ze nooit meer vergeet.

huwelijk ring

Maak er een speciaal moment van

We gaan er even vanuit dat je de ring al hebt aangeschaft. Nu het juiste moment nog. Je kunt de ring op tafel gooien tijdens het eten van een gehaktbal op woensdag met de woorden; ‘laten we gaan trouwen’, maar daar spatten de vonken niet vanaf. Haar ten huwelijk vragen tijdens een etentje in een luchtballon is een stuk origineler. Als ze al vermoedens heeft dan is het leuk om te spelen met haar verwachtingen.

Neem haar mee op speciale uitjes. Een chique diner, een drankje in een romantisch restaurant, of een weekendje Parijs. Ga bijvoorbeeld voor de Eiffeltoren op je knieën, en strik dan je veters. Lachen. Als je daarna tijdens een speciaal uitje alsnog een ring uit je broekzak haalt dan zal de ontlading van haar emoties bijna tastbaar zijn. Het is niet erg om een beetje te plagen, dat verhoogt de spanning.

huwelijk aanzoek

Wees origineel in je aanzoek

Alles valt en staat bij het moment en de plaats waar je je vriendin ten huwelijk vraagt. Vooral het moment is erg belangrijk. De magie moet er vanaf spatten. Zorg ervoor dat ze zich die dag extra speciaal voelt, dan heb je al een paar bonuspunten te pakken. Vraag haar ten huwelijk op een manier die ze totaal niet van jou verwacht, en ze zal blij verrast zijn.

Neem rustig de tijd om het perfecte aanzoek voor te bereiden, het heeft geen haast. Kies voor een plaats die voor jullie beiden speciaal is. Verklaar haar de eeuwige liefde op een originele manier, en op het juiste moment. Dat moment verschilt per persoon, alleen jij, en misschien haar beste vriendinnen (tip) weten hoe je haar het beste om haar hand kunt vragen. Als ze ja heeft gezegd dan kun je leven naar het volgende moment; op naar het vrijgezellenfeest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wedding Proposals (@wedding.proposals)