Media

Dit is de prachtige vriendin van Steven Brunswijk

vriendin-steven-brunswijk-ayla-open-relatie

Het nieuws rondom de comedian afgelopen weekend zal je vast niet ontgaan zijn. Hij was namelijk zoenend gespot met een andere vrouw dan zijn liefje Ayla Guaiaux. We maken het zelfs nog even smeuïger; de prachtige vriendin van Steven Brunswijk stond er naast toen hij met een andere dame zoende en wisselde zelf ook speeksel uit met een vrouw. Wij zochten voor je uit wie de prachtige vriendin van Steven Brunswijk is. 

Geen vreemdganger: open relatie

Mening Nederland had het dit weekend gezellig bij de Gay Pride. Steven Brunswijk en zijn vriendin hadden het wel héél gezellig, maar niet alleen met elkaar. Roddelvlogger Yvonne Coldewijer deelde beelden van de zoenpartij van Steven en de andere vrouw en dacht een flinke klapper met de beelden te maken. Waar normaal elke BN-er geschrokken en kwaad is over de beelden van Coldewijer, viel dit ineens reuze mee.

De twee hebben namelijk duidelijke afspraken met elkaar en vinden dit ‘incident’ prima. Hij noemt het geen vreemdgaan. Yvonne kan dit amper voorstellen nu het stel pas 2 weken geleden is getrouwd. Steven stelt de koningin van de juice daarmee gerust een plaats een Instagram post met de volgende tekst:  “Mensen die mij hebben zien zoenen met een andere dame…. Dat klopt, en Ayla stond ernaast te zoenen met een andere dame”.

Wie is Steven Brunswijk?

Steven Brunswijk is een Nederlandse cabaretier en presentator die bekend werd onder de naam ‘Braboneger’ . Zijn eerste filmpje ”gewoon betalen’ werd razend populair op Dumpert en wel meer dan een half miljoen keer bekeken. Of hij net zoveel verdient als Daniel Arends durven we niet te zeggen, maar het gaat wel heel lekker met hem.

Overigens wilde hij sinds 2018 niet meer verder met de bijnaam ‘Braboneger”. Deze naam zou volgens Steven niet bijdragen aan een serieuze voortzetting van zijn carrière. Je kent Brunswijk wellicht ook wel als een van de deelnemers van het negentiende seizoen van Expeditie Robinson. Hij kwam daarmee zelfs in de halve finale.

steven-brunswijk

Vriendin van Steven Brunswijk

Nu zijn we natuurlijk benieuwd naar we de vrouw van Steven Brunswijk is. Het gaat om de prachtige blondine Ayla. Van beroep is ze trainster en kunstenares. Op 16 juli trad ze in het huwelijksbootje met de comedian waarmee ze drie kinderen heeft.  Eerder vertelde Steven aan Beau Monde dat Ayla niet zo van de traditionele kijk is op relaties. Dat blijkt ook wel.

Onderstaande Instagram posts laten ons zien dat de knappe vriendin van Steven Brunswijk zo’n 5 jaar geleden flink wat kilo’s is afgevallen. Ze is dan ook ontzettend veel met sporten bezig en post regelmatig verschillende foto’s waarin haar buikspieren goed te zien zijn. Wellicht sporten ze ook weleens samen, want ook Steven heeft een afgetraind lichaam als we de beelden op Ayla’s Instagram bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ayla’s Art (@ayla_brunswijk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ayla’s Art (@ayla_brunswijk)

De Instagram van Ayla

De cabaretier en de vriendin van Steven Brunswijk zijn zelf ontzettend verbaasd dat ze trending topic zijn nu er zoveel belangrijke andere dingen in de wereld gebeuren. In de post van vandaag  liet Steven weten dat hij veel kreeg veel berichten kreeg van mannen en vrouwen na de gebeurtenis. Deze liepen heel erg uiteen.

Zo lieten verschillende mensen weten dat ze trots op hun zijn en zelf ook zo in de relatie willen staan en of ze tips hebben hoe ze dit moeten aanpakken. Volgens Steven was hij de hele nacht bezig om te reageren op alle berichtjes die hij kreeg van verschillende mensen. Al met al kun je dus wel zeggen dat de zoenende foto met een andere vrouw voor veel ophef heeft gezorgd, maar niet de ophef waar Juice Koningin Yvonne op hoopte. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de prachtige Ayla: