Twee vrienden eindigen na klein drankje op een impulsieve vakantie naar Ibiza
Media

Twee vrienden belanden na ‘klein’ drankje op een vakantie naar Ibiza

Een goed verhaal begint nooit met het bestellen van een salade. De meest gekke avonturen beginnen toch vaak als een van je vrienden vraagt of je een drankje wilt komen doen. Zo begon ook het verhaal van deze twee vrienden uit Schotland die spontaan op Ibiza eindigden na een ‘klein’ drankje.

Het begon allemaal toen Brad Duff op bezoek ging bij zijn beste vriend Reece Lornie in Dundee. Ze hadden afgesproken om een kleine borrel te doen op de zondagavond. Na een paar drankjes beseften ze dat ze nog nooit samen op vakantie waren gegaan, ondanks het feit dat ze al jaren beste maten zijn. Een goede reden om direct naar Ibiza te gaan dus!

Ze maakten de reis naar het Spaanse feesteiland via Amsterdam. Zes uur na het bedenken van het plan hadden ze al tickets geregeld en waren ze onderweg naar Edinburgh airport. Of iedereen blij was met het idee? Niet helemaal. De vriendin van Brad vond het zo’n slecht plan dat ze zelfs besloot Brad direct te dumpen toen ze er achter kwam dat hij op Ibiza was.

You only live once!

Gelukkig was zijn baas wel oké met het impulsieve plan. Toen Brad aangaf dat hij spontaan naar Ibiza was gevlogen en niet kon komen werken reageerde zijn baas met ‘you only live once’.” Dat is nog eens een fijne werkgever. We zijn het helemaal eens met zijn boodschap!

Twee vrienden eindigen na klein drankje op een impulsieve vakantie naar Ibiza1

Twee vrienden eindigen na klein drankje op een impulsieve vakantie naar Ibiza2

Twee vrienden eindigen na klein drankje op een impulsieve vakantie naar Ibiza3