Voor nog geen 400 euro is deze Bugatti Chiron van jou
Tech

Voor nog geen 400 euro is deze Bugatti Chiron van jou!

Voor nog geen 400 euro trotse eigenaar worden van een Bugatti Chiron? Dat kan, maar dan is-ie wel schaal 1 op 8. LEGO Technic komt namelijk met een superdikke Bugatti Chiron bouwset. Leuk voor de kids, nog leuker voor papa!

Want wie zegt dat LEGO alleen voor kinderen is heeft het dus echt bij het verkeerde eind. Deze Bugatti Chiron is voorzien van talloze luxe details, zoals een aerodynamische carrosserie, spaakvelgen met logo en laagprofielbanden, gedetailleerde remschijven en een W16-motor met bewegende zuigers.

Voor nog geen 400 euro is deze Bugatti Chiron van jou 05

Naast alle details bestaat de auto uit bijzonder veel beweegbare onderdelen. In de cockpit schuilt een versnellingsbak met 8 versnellingen, beweegbare schakelpaddles en het stuur voorzien van het Bugatti embleem.

Zelfs de achterspoiler is te verstellen naar sportmodus waardoor deze omhoog komt. Kan het je niet gek genoeg? Dan open je toch gewoon de motorkap om de stijlvolle weekendtas van Bugatti uit het kleine opbergvak te halen.

Voor nog geen 400 euro is deze Bugatti Chiron van jou 04

Aan details geen gebrek dus. De auto bestaat uit maar liefst 3.599 stenen en om hem in elkaar te zetten ben je dus wel even bezig. En voor een kleine 400 euro is-ie helemaal van jou!

Voor nog geen 400 euro is deze Bugatti Chiron van jou 02

Voor nog geen 400 euro is deze Bugatti Chiron van jou 01

Voor nog geen 400 euro is deze Bugatti Chiron van jou 03