Voor maar €510 vlieg je naar Las Vegas en check je in bij Golden Nugget

Mariska
Mariskahttp://www.matteandshimmer.nl
Mariska is een 25-jarige blogger, Media & Entertainment Management student en freelancer die je niet snel zonder een laptop of smartphone binnen handbereik zal vinden.

Las Vegas, de stad die nooit slaapt en waar je alles doet wat God verboden heeft. Voor de bizar goede prijs vanaf maar €510 boek je een vlucht mét verblijf in het viersterrenhotel Golden Nugget. Laat het feest maar beginnen.

In het viersterrenhotel the Golden Nugget ben je voorzien val wel 8 restaurants, een ruim zwembad met bar, natuurlijk een grandioos casino en een echte shark tank. Vlak naast het hotel zit een bushalte, zodat je makkelijk de stad in duikt om Las Vegas te herkennen. Pak een bus en je bent zo op de Vegas Strip!

Het Golden Nugget hotel is in waanzinnige, typische Vegas stijl ingericht: een opvallend en luxe decor. De kamers van deze deal zijn voorzien van alle basics die je nodig hebt. Wil je sporten, de sauna bezoeken, of een massage krijgen? Ook deze diensten zijn in je hotel te vinden. Tot een Starbucks aan toe heb je eigenlijk alles dichtbij.

Met deze goede deal vlieg je rechtstreeks vanaf Schiphol naar Las Vegas. Deze prijs is gebaseerd op een verblijf in Las Vegas van 5 dagen. Voor een meerprijs kun je deze geweldige trip wat langer maken. Meer informatie over boeken van deze deal vind je op bij Prijsvrij.

goedkope deal las vegas golden nugget

goedkope deal las vegas golden nugget

goedkope deal las vegas golden nugget

goedkope deal las vegas golden nugget

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....