Wheels

Voor maar €220.000 ben jij trotse eigenaar van deze extreme Hummer H1

Voor maar €220.000 ben jij trotse eigenaar van deze extreme Hummer H1

Hoewel mensen steeds bewuster worden van het milieu en bezig zijn met het klimaat blijven SUV’s gewoon super populaire modellen. Het blijven de populairste auto’s onder voornamelijk mannen. De reden? Ze zien er gewoon belachelijk gruwelijk en stoer uit, een grote bom testosteron. De koning onder de patser bakken is natuurlijk de Hummer en dit nieuwe H1 model bewijst waarom zij nog steeds de kroon op hebben.

Dit monster kost maar liefst ruim twee ton, je moet goed gek zijn (of/en super rijk) om dit neer te leggen. De auto is natuurlijk voortgekomen uit een militair concept en dat is in alles terug te zien. Met deze auto ben je in ieder geval de veiligste en sterkste op de snelweg. Typisch auto’tje voor erbij wanneer je zin heb om een dagje echt heel tof te doen.

Wat is de inhoud van deze krachtpatser? Een aluminium bodywork, een met de hand gestikt interieur, LED verlichting rondom de auto, een een 500-pk sterke Duramax diesel welke gekoppeld is aan een 6-traps versnellingsbak van Allision.. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Hummer beschikt er over.

Deze PC tractor maakt jou de grootste aso van de buurt, maar wel de meest stoere aso. Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf wat je van deze nieuwe Hummer vind.

Voor maar €220.000 ben jij trotse eigenaar van deze extreme Hummer H11

Voor maar €220.000 ben jij trotse eigenaar van deze extreme Hummer H12

Voor maar €220.000 ben jij trotse eigenaar van deze extreme Hummer H13