Voor maar 3 miljoen koop je dit huis inclusief eigen kartbaan 1 1
Life

Voor maar 3 miljoen koop je dit huis inclusief eigen kartbaan

Ierland is wellicht niet het eerste land waar je aan denkt om een huis te gaan kopen. Maar geloof ons, Ierland is een van de leukste landen om te bezoeken en heeft de meest vriendelijke mensen. We hebben daarom ook alvast het ultieme Ierse droomhuis gevonden waar je je nooit hoeft te vervelen. Deze mansion heeft namelijk een idioot grote kartbaan in de achtertuin. Hoe tof is dat?

Ierland heeft veel ruimte en daarom wonen de buren vaak een stukje verderop. Maar alsnog is het vrij uniek om zo’n groot stuk land te hebben dat je er een heuse kartbaan kunt neerzetten. Toch heeft de eigenaar van dit huis besloten er eentje te bouwen in de tuin. Misschien dat hij zijn zoon of dochter wil trainen om het nieuwe F1 talent van de toekomst te laten worden? In ieder geval is het een plek om je race skills te trainen en vrienden uit te nodigen voor een wedstrijdje.

Er is een ‘race-cotrol office‘ gebouwd, een podium en liggen er diverse garageboxen naast het circuit voor het onderhoud aan je karts. Aan alles is gedacht voor de ultieme racefan. Naast de kartbaan heeft de villa een helikopter platform, een home cinema en een binnenzwembad (het blijft natuurlijk het koude Ierland).

Het huis heeft verder genoeg ruimte voor jou en je familie. Er zijn 2 verdiepingen met 4 slaapkamers en maar liefst 5 badkamers. Heb je interesse? Dan zul je even een belletje naar Stanley Best Estate Agents moeten plegen. Kosten? Een kleine 3 miljoen dollar. Check de foto’s hieronder.

Voor maar 3 miljoen koop je dit huis inclusief eigen kartbaan 1

Voor maar 3 miljoen koop je dit huis inclusief eigen kartbaan 2

Voor maar 3 miljoen koop je dit huis inclusief eigen kartbaan 3

Voor maar 3 miljoen koop je dit huis inclusief eigen kartbaan 4

Voor maar 3 miljoen koop je dit huis inclusief eigen kartbaan 5

Voor maar 3 miljoen koop je dit huis inclusief eigen kartbaan 6