Travel

Voor €160 per nacht slaap jij in deze zieke Villa Lotus in Marokko

Voor €160 per nacht slaap jij in deze zieke Villa Lotus in Marokko1

Marokko is enorm populair geworden de afgelopen jaren. Het is een bestemming die je zeker op jouw bucketlist moet zetten. Het is er geweldig reizen, niet ver, heeft prachtige bezienswaardigheden en is goed betaalbaar. Marrakech is natuurlijk de meest bekende bestemming maar het land heeft nog veel meer prachtige steden. Bijvoorbeeld Essaouira, en wij hebben de mooiste plek om te slapen gevonden in deze kustplaats.

Dit is de Villa Lotus. Het ligt op een prachtige afgelegen plek dus je komt er helemaal tot rust. Het heeft fantastische design en van alle luxe voorzien. Het bescheiden stulpje ligt aan de voet van een heuvel aan de rand van Essaouria. Je hebt plek voor 6 gasten verdeeld over 3 slaapkamers. Het interieur is voorzien van prachtige details, met een bijzondere mix van modern en traditioneel.

Vanaf de binnenplaats kun je uitkijken op de Atlantische Oceaan. Voor €1000 per nacht slaap je hier met zes personen dus dat is ook prima te overzien. Met wie ga jij een tripje maken? Bekijk de foto’s alvast hieronder!

Voor €160 per nacht slaap jij in deze zieke Villa Lotus in Marokko1

Voor €160 per nacht slaap jij in deze zieke Villa Lotus in Marokko2

Voor €160 per nacht slaap jij in deze zieke Villa Lotus in Marokko3

Voor €160 per nacht slaap jij in deze zieke Villa Lotus in Marokko4

Voor €160 per nacht slaap jij in deze zieke Villa Lotus in Marokko5