Voor de echte vleesliefhebber Deze super exclusieve Wagyu Brisket is voor €570 te koop
Food & Drinks

Voor de echte vleesliefhebber: Deze super exclusieve Wagyu Brisket is voor €570 te koop

Dit is een bericht voor de grootste levensgenieters onder ons. Degene die weten wat echte kwaliteit en luxe is. Op z’n tijd zijn wij zeker niet vies van een stukje goed vlees en als je het doet moet je het goed doen. Wij hebben een stuk vlees gevonden dat echt alles overtreft: de Wagyu Brisket.

Wagyu is een oorspronkelijk uit Japan afkomstig runderras. Het is enorm exclusief en daarom vaak erg duur en alleen te krijgen in de beste restaurants en bij de beste slagers. Wa is een Oudjapanse verwijzing naar het land Japan, of naar zaken uit Japan, en met een van de betekenissen van gyu wordt gedoeld op rundvlees “in levende zin”, ofwel op vleesvee. Het begrip wagyu is in Japan dan ook een algemene aanduiding.

De Wagyu die we op internet vonden is een kleine selectie uit een hele exclusieve hoeveel van 50 Wagyu Brisket exemplaren. Het betreft de Crowd Cow Wagyu Brisket, een wel hele bijzondere selectie afkomstig uit Kagawa. Wees er snel bij want er zijn dus maar vijftig exemplaren van dit heerlijke vlees. Voor 570 euro kun je ze hier bestellen.