Voor 5000 euro per week ben jij Koning van dit Franse kasteel

Mariska
Mariskahttp://www.matteandshimmer.nl
Mariska is een 25-jarige blogger, Media & Entertainment Management student en freelancer die je niet snel zonder een laptop of smartphone binnen handbereik zal vinden.

Aan een vakantie toe? Met deze koninklijke upgrade vier je die pas écht in stijl. Het stijlvolle kasteel Chateau le Victoire uit 1865 bezit nog alle royal looks en is met behulp van Provençaalse experts gerenoveerd om je van alle moderne gemakken te voorzien. Laat die kroning maar beginnen!

Het kasteel is gelegen in Romenay, een pittoresk dorpje in de wijnstreek Bourgogne. Een weekje koninklijk overnachten kost je een kleine 5000 euro, maar daar krijg je wel 10 slaapkamers, 10 badkamers, een sauna, turks bad, buitenzwembad en 70.000 vierkante meter eigen terrein voor terug.

Zie je het al voor je? Midden in het bergachtige landschap terwijl je vanuit je troon relaxt met rood wijntje of een goed glas whisky. Of je reisgezelschap nou een plaatje is of niet: hier heb je altijd een goed uitzicht.

Voor 5000 euro per week ben jij Koning van dit Franse kasteel 2

Verspreid over Frankrijk zijn er allerlei monumentale kastelen omgetoverd tot een luxe vakantieverblijf. Mét behoud van de royale sfeer natuurlijk. In de omgeving kun je erop uit trekken en in beweging komen of juist vanuit je luie stoel tot rust komen. Het is maar net wat je wenst.

Hier nog wat meer foto’s om de smaak te pakken te krijgen!

Voor 5000 euro per week ben jij Koning van dit Franse kasteel 3

Voor 5000 euro per week ben jij Koning van dit Franse kasteel 5

Voor 5000 euro per week ben jij Koning van dit Franse kasteel 4

Voor 5000 euro per week ben jij Koning van dit Franse kasteel 6

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....