Volksheld Robin Hood keert terug op het witte doek, check de trailer!

Ze krijgen in Hollywood geen genoeg van de Engelse volksheld Robin Hood. Volgende week donderdag gaat namelijk de 74e verfilming in première. En afgaande op onderstaande trailer belooft het een flink spektakel te worden!

Als je dacht dat je de tijdloze held Robin Hood goed kende, dan heb je het mis. Vergeet wat je weet over deze Volksheld en bereid je voor op een film waarin Robin Hood in een ongekend hoog tempo zijn herintreden doet als echte outlaw!

Een nieuw verhaal

In de nieuwste verfilming keert kruisvaarder Robin van Loxley, gespeeld door Taron Egerton, na jaren van oorlog terug naar Nottingham in Engeland. Bij thuiskomst blijkt zijn landgoed verwoest, heerst er armoede in het dorp en heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte als dood werd verklaard.

Volksheld Robin Hood keert terug op het witte doek, check de trailer!

Samen met commandant Little John, gespeeld door Jamie Foxx, komt hij in opstand tegen de Engelse kroon en begint op gewelddadige wijze belastinggeld te onderscheppen. De held die steelt van de rijken en de buit verdeeld onder de armen is geboren.

Een opmerkelijk detail waar de meeste van ons blij van worden is misschien wel dat de film is geregisseerd door Otto Bathurst, die een aantal afleveringen van hitserie Peaky Blinders op zijn naam heeft staan.

Leonardo DiCaprio

Een ander tof feitje is dat de film is geproduceerd door niemand minder dan acteur en Oscar-winnaar Leonardo DiCaprio. De rest van de cast mag er trouwens ook wezen, de overige rollen worden namelijk gespeeld door Jamie Dornan (Fifty Shades-films), Ben Mendelsohn (Star Wars: Rogue One), Eve Hewson (Bridge of Spies) en Tim Minchin (Californication).

De nieuwe Robin Hood film gaat volgende week donderdag op 22 november 2018 in première! Meer info vind je hierrr! En check hieronder ook meteen ff de trailer:

 

Deze video is gesponsord door Independent Films.