volkner bugatti chiron camper
Wheels

Volkner camper van €6,5 miljoen is het toppunt van luxe

Volkner is de crème de la crème onder de campers. Zij kwamen eerder al met een luxe camper van $1,7 miljoen, nu doen ze er nog een schepje bovenop. Ze doen dit door een Bugatti Chiron van 1.480 pk mee aan boord te nemen. Maak kennis met de Volkner 2021-editie van de Performance S-camper, een camper waarbij luxe en dure sportauto’s de boventoon voeren.

Volkner Performance S-camper

Vokner trekt ‘kamperen’ naar een ander niveau. Het pakket van deze camper kost namelijk €6,5 miljoen. Ze presenteerden dit bakbeest tijdens de Düsseldorf Caravan Salon. Om nog even extra te patsen zette Volkner een Bugatti Chiron en trok daarmee alle aandacht. Ze vervoeren deze auto ter waarde van 1,6 miljoen in de centrale garage van de camper.

1,6 miljoen is natuurlijk een mega bedrag, maar ligt nog een stuk lager dan de camper die deze vervoert. Hiermee is het hiron en Performance S-team een extreem luxe pakket. Volkner benadrukt dat de garage natuurlijk ook te gebruiken is voor iets ‘normalere’ alternatieven, denk aan e-bikes, jetski’s of een andere auto.

Camper vol luxe opties

Deze camper is van alle gemakken voorzien. Als je het uitschuifbare platform op vast land zet, doet deze ook meteen dienst als veranda. Uiteraard is deze veranda beschut door een luifel zodat je lekker op de camping kunt chillen, pal voor de deur. Ook het uiterlijk van dit monster mag er wezen. Denk aan een “BrilliantDark” glanzende interieurafwerking.

Wil je een feestje geven? Hij is voorzien van natuurlijke houten behuizing voor extreem krachtige speakers van het premium audiosysteem. In samenwerking met Burmester is dit geluidssysteem speciaal ontworpen voor deze Performance S. Kosten? Een kleine €300.000. Het resultaat? Mega geluid en een overdreven dik displaymodel.

De Performance S is, zonder alle opties, te koop voor €2.035.00. Inclusief de Bugatti, Burmester-audiosystem en alle andere opties springt de prijs opeens naar € 6,5 miljoen. Hiermee heb je wel het allerdikste en meest luxe pakket wat je je kunt bedenken.

volkner camper bugatti

volkner camper luxe