Life

Volgens Amerikaans onderzoek zijn kale mannen dominanter en sterker

Volgens Amerikaans onderzoek zijn kale mannen dominanter en sterker

De laatste tijd een beetje in de stress omdat je haar wat dunner aan het worden is? Maak je helemaal geen zorgen! Uit onderzoek van de Universiteit van Pennsylvania is namelijk gebleken dat het veel voordelen heeft als je helemaal kaal gaat. Kale mannen zijn namelijk sterker en dominanter dan mannen met een volle bos haar.

Dit hebben ze getest door middel van drie experimenten. Door deze experimenten bleek dat kalen mannen als ‘sterker, dominanter en langer’ werden gezien. Het komt natuurlijk voornamelijk door de stoere uitstraling die kale mannen hebben. Denk aan de Jason Statham’s en Vin Diesels van deze wereld. Ook heeft het ermee te maken dat het lef vergt om je kop helemaal kaal te scheren, hierdoor krijg je automatisch wat bonuspuntjes.

Dus heb jij nog een klein beetje haar op je kruin? Tijd om het af te scheren en te kiezen voor een nieuwe look. Want deze karaktereigenschappen gelden alleen voor mannen die 100% kaal zijn. Had iemand dat niet tegen deze voetballer kunnen vertellen?

Volgens Amerikaans onderzoek zijn kale mannen dominanter en sterker 1