Volgend weekend start het Nederlands Kampioenschap Risk! Schrijf je in

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Het spel dat menig vriendschap heeft geruïneerd, spelletjesavond tot een bloedserieuze bezigheid heeft gemaakt, maar vooral voor urenlang plezier zorgt. We hebben het natuurlijk over Risk. Ben jij de fanatiekste Risk-er uit je vriendengroep? Dan kan je nu meedoen aan het Nederlandse Kampioenschap Risk!

Volgende week zaterdag, op 13 januari 2018, vindt in Delft alweer voor de vierde keer het NK Risk plaats. Wil jij hier nou bij zijn of heb je een vriend die altijd opschept dat hij de beste Risker is? Meld je dan nu aan!

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....