kylian, mbappe, beste, kapsels, voetballers
Media

Deze 5 voetballers hebben de beste kapsels volgens Nederlandse mannen

Voetballers staan bekend om hun luxe levensstijl en modieuze kapsels. Veel mannen doen inspiratie voor hun kapsel op, door te kijken naar hun favoriete voetballers. Nu het EK is begonnen heeft Treatwell een onderzoek laten uitvoeren ,onder 220 Nederlandse mannen, met de vraag: wat is jullie favoriete voetbalkapsel? Wij hebben de resultaten voor je op een rijtje gezet. 

Favoriete herenkapsels van voetballers

Het onderzoek is uitgevoerd onder, uitsluitend Nederlandse, mannen en hen werd gevraagd naar hun favoriete voetbalkapsel. De helft van de ondervraagden is fanatiek voetbalfan en maar liefst 41% van de mannen laat zich voor zijn nieuwe coupe inspireren door populaire voetballers. Opvallend is dat niet de kapsels van onze Nederlandse voetballers inspiratie geven, maar de bekende succesvolle (oud) internationals de echte bron van inspiratie zijn.

voetbal, kapsels, beste, neymar, de

Voetballers zijn bij uitstek de trendsetters op het gebied van haarstijlen. Wat ons betreft had onze eigen Memphis Depay ook wel in deze lijst mogen verschijnen, maar dat terzijde.  Uit het onderzoek van Treatwell blijkt dat deze 5 voetbalkapsels het populairst zijn. Welk kapsel meet jij binnenkort aan?

5. Kylian Mbappe kapsel

De Franse superster Kylian Mbappé staat op nummer 5 met een hele strakke coupe. De sterspeler van Paris Saint Germain staat op het punt om Ronaldo en Messi te vervangen als beste speler ter wereld. Naast zijn kwaliteiten op het veld heeft hij een super goed, en vooral mega strak, kapsel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe)

4. David Beckham kapsel

David Beckham blijft een all-time legende. Hij was de koning van de vrije trap en is de meest glamureuze voetballer aller tijden. Zijn kapsels waren altijd z’n tijd vooruit en hij zette elke jaar een nieuwe trend. Het kapsel hieronder blijft een tijdloze klassieker.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

3. Neymar kapsel

De Braziliaanse dribbelkoning staat op nummer 3. Zijn stijl varieert vaak en hij is niet bang om dingen te proberen. Van opgeschoren zijkantjes tot geblondeerde lokken, Neymar is altijd bezig met zijn uiterlijk. Zijn kapsels zijn vooral populair onder de extravagante types.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)

2. Lionel Messi kapsel

Messi zou je wellicht niet verwachten in deze lijst, maar Nederlandse mannen blijken toch fan te zijn. Wellicht past dit ook wel bij de Nederlandse soberheid van veel mannen. Messi gaat voor functioneel en tijdloos, iets wat niet per se past bij zijn unieke voetbalskills. Geen heel spannend kapsel, wel een belachelijk goede voetballer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi)

1. Cristiano Ronaldo kapsel

Met stipt op nummer 1 staat Cristiano Ronaldo. Hij is niet alleen op het gebied van voetbal een inspiratiebron voor de Nederlandse mannen, maar ook zijn kapsel wordt bewonderd en gekopieerd. Ook dit EK zijn alle ogen weer op de Portugese superster en zijn coupe gericht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Zelf een strak voetbalkapsel aanmeten? Via Treatwell boek je 24/7 (en in slechts een paar taps) bij salons die aan jouw eisen voldoen. Voor welke coupe ga jij?