Vliegmaatschappij zoekt duo dat betaald de wereld rond wil reizen
Life

Vliegmaatschappij zoekt duo dat betaald de wereld rond wil reizen

Ben jij je huidige baan helemaal zat of ben je gewoon op zoek naar een leuk bijbaantje voor de zomer? Dan is dit misschien iets voor jou. Een IJslandse vliegtuigmaatschappij heeft een wel heel vette vacature online gezet. Eentje waarbij je werkt en tegelijkertijd letterlijk vakantie viert. WOW air is op zoek naar een ‘dynamisch duo’ dat van 1 juni tot 15 augustus betaald de wereld rondreist en reisverslagen maakt.

Wat bieden ze jou?

De eerste voorwaarde is dat je met beste vriend of vriendin voor drie maanden verhuist naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik, vanuit waar je naar zoveel mogelijk bestemmingen van de vliegmaatschappij reist. Denk aan Gran Canaria, Miami, New York, LA en Barcelona. Niet verkeerd, toch? Maar het wordt nóg beter. Niet alleen worden alle vluchten, transfers en hotels vergoed, je krijgt ook nog eens elke maand zo’n 3400 euro aan ‘zakgeld’ op je bankrekening gestort.

Dit is wat je gaat doen

Eenmaal op reis is het jullie taak om de bestemmingen te testen op gastvrijheid, prijs-kwaliteitsverhouding, het nachtleven en het eten. Hier doe je verslag over door middel van video’s en foto’s die op social media worden gedeeld. Per bestemming moet er een handige digitale reisgids worden gemaakt waar al jullie do’s en don’ts in komen te staan.

Wil jij samen met je maatje solliciteren? Dat kan door hier een zelfgemaakt filmpje van jullie woonstad in te sturen!