Women

Vitória Karolinne is een wonderschone Nederlandse met Braziliaanse roots

vitória karolinne barbosa

De 21 jarige Vitória Karolinne Barbosa heeft Zuid-Amerikaanse roots en daar is ze trots op. Wij zijn ook trots op haar en zetten haar daarom vandaag op een voetstuk. Ze brengt met haar prachtige looks de Braziliaanse zon op onze tijdlijn en daar willen we haar bij deze voor bedanken. Maak kennis met deze bloedmooie verschijning.

Vitória Karolinne Barbosa heeft Braziliaanse roots

We kunnen duidelijk aan haar exotische uiterlijk zien dat ze afkomstig is uit het mooie en temperamentvolle Brazilië. Ze verhuisde op haar zesde met haar ouders naar Nederland en woont tegenwoordig in Geldrop. Opgroeien met twee verschillende culturen was nooit een probleem voor haar. Na haar studie is ze voor zichzelf begonnen en is nu succesvol in digital marketing.

Ze is hard op weg om naam voor zichzelf te maken en dat verdient ze dubbel en dwars. Vitória is ook succesvol voor de camera, wat een plaatje. Ze stond onlangs nog te schitteren voor de camera van FHM shoots. In het interview vertelt ze dat ze super ondernemend is en erg graag reist. Het favoriete eten van de geboren Braziliaanse is een Hollandse stamppot en pannenkoeken. Ze houdt net zoveel van Nederland als wij van haar.

Vitória Karolinne Barbosa op Instagram

Vitória heeft op het moment van schrijven ruim 10,7K volgers op Instagram en we denken dat dat aantal zal groeien nu haar fotoshoot van FHM online staat. Wij klagen niet en moedigen haar alleen maar aan om vooral nog meer shoots te doen. Ze is niet alleen succesvol achter, maar ook voor de camera. Wat een mooie meid is dit.

Ook haar Instagram foto’s zijn een genot om naar te kijken. We hebben genoeg keus om een mooie selectie foto’s te maken die we hier met jullie gaan delen. De mooie brunette past prima in het rijtje met Maan, Yolanthe Cabau en Jada Borsato . We hebben uitgebreid de tijd genomen om de mooiste foto’s van haar hieronder op een rijtje te zetten.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken