virtuele tour Super Nintendo World
Tech

Neem een virtuele tour door het gloednieuwe themapark Super Nintendo World

De bedenker van Super Mario, Shigeru Miyamoto, heeft fans een rondleiding gegeven door het nieuwe pretpark Super Nintendo World. Mario’s geestelijke vader komt tevoorschijn vanuit een groene pijp en begint zijn tour door fans een glimp te geven van het park. Ook beloofd het park de bezoekers een ervaring te geven die ze niet snel zullen vergeten.

Virtuele tour Super Nintendo World

De tour geeft de fans ook een voorproefje van alle langverwachte attracties. Je krijgt onder andere een blik in het restaurant van het themapark, en eindigt met de topattracties van het themapark: de AR Mario Kart-achtbaan, net zoals Bowser’s Castle.

virtuele tour Super Nintendo World

Hightech polsbandjes

Miyamoto onthulde ook dat Nintendo heeft gewerkt aan een aantal hightech toevoegingen aan het themapark. Bijvoorbeeld de ‘power-up’ polsband, die bezoekers kunnen gebruiken om geheimen in het park te achterhalen. De bandjes zijn verkrijgbaar in zes varianten.

Deze zijn gebaseerd op de iconische personages van Nintendo zoals Mario, Luigi, Toad, Yoshi, Peach en Daisy. De opening van Super Nintendo World staat gepland voor 4 februari. De oorspronkelijke opening zou plaatsvinden voor de Olympische Spelen in 2020 in Tokio, maar dit werd uitgesteld vanwege de wereldwijde pandemie.

Super Nintendo World

Universal Studios ook van plan Super Nintendo Worlds te openen in Hollywood, Californië; Orlando en Singapore. Een hele hoop om naar uit te kijken dus! Dus zoek jij nog een leuke uitje voor als de pandemie voorbij is, en ben je fan van alles wat met Nintendo te maken heeft? Dan is dit themapark zeker iets voor jou!

Je kunt de virtuele tour volgen in de onderstaande video: