Women

Violetta Bert zoekt de grenzen op met uitdagende foto’s op Instagram

Violetta Bert

We zien niet vaak een model voorbijkomen die zowel Russische als Britse roots heeft, maar we hebben een schoonheid gevonden die de perfecte mix van beide landen is. Violetta Bert is hard op weg om alle records te verbreken, want ze is uitermate populair op de socials. Wij hebben de blondine ook gespot, en trappen graag even op de rem om even kennis te maken met deze beauty.

Influencer en model

We hebben eerder een prachtige vrouw met Russische roots voorbij zien komen, zoals Svetla Bilyalova, en we hebben ook kunnen genieten van aantrekkelijke vrouwen uit het verenigd koninkrijk, zoals Anetta Beri Maar de knappe Violetta lijkt de twee landen op een spectaculaire manier uit te beelden. De blondine is model, en timmert hard aan de weg met haar carrière in de schijnwerpers.

Violetta Bert is 28 jaar, en vliegt de hele wereld over voor haar werk als model. Ze is op het moment van schrijven op de Malediven, de tropische eilandengroep waar onze eigen Sylvie Meis recentelijk ook vakantie vierde. Naast haar werk als model is Violetta ook een populaire influencer, die weet hoe ze haar volgers tevreden moet houden. Ze plaatst namelijk regelmatig adembenemende kiekjes.

Violetta Bert brengt schoonheid naar Instagram

Als de aantrekkelijke blondine niet aan het poseren is, dan is ze te vinden in de sportschool, waar ze haar strak afgetrainde lichaam in-shape houdt. Ze is namelijk ook een fitnessmodel, en verdient een lekker inkomen aan haar gesponsorde Instagram-posts. Dat fitnessmodellen het goed doen op Instagram konden we eerder zien aan Nienke van Schijndel, die ook een flink aantal volgers heeft.

Violetta Berg heeft maar liefst 257K volgers op het platform, die ze regelmatig een kijkje geeft in haar leven vol vakantie en avontuur. Ze gaat regelmatig op stap in de hotspots van de stad waar ze op dat moment verblijft, en dat levert vaak spectaculaire foto’s op. Deze dame is high-class, en klaar om de wereld te veroveren. We verwachten dat het niet lang meer duurt voordat ze gaat werken met de grote modehuizen op aarde.