vinkeveense, villa, drake
Living

Vinkeveense villa inclusief nachtclub en privé-strand te koop

Is het tijd om wat luxer te gaan wonen? Dan hebben wij een van de dikste villa’s van Nederland voor je gevonden. Op de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen staat een villa te koop met internationale allure, inclusief privé-nachtclub en privé-strand.

Vinkeveense villa is één van de duurste van Nederland

De makelaar noemt deze villa een “nieuw luxe paleis aan het meer” en “on-Nederlands.” En daar heeft hij helemaal gelijk in. Deze parel heeft namelijk alles waar een man van droomt.

Om te beginnen met de oppervlakte. Met een woonoppervlak van 1100 m², inclusief enorme tuinen en een exorbitant uitzicht over de Vinkeveense Plassen is er genoeg ruimte voor de hele familie. De hagelwitte villa geeft de woning een hele luxe uittaling.

vinkeveense, villa

Zakenpartner van Drake

De Vinkeveense villa is in 2007 gebouwd door de huidige eigenaar.15 jaar later is de villa eindelijk af. Echter zal de huidige eigenaar het huis niet gaan bewonen, hij is namelijk naar het buitenland verhuist.

Volgens de kadastrale gegevens staat dit stuk grond op naam van Sabah Nissan, de zakenpartner van de artiest Drake. Nissan kwam in de jaren 70 naar Nederland als vluchteling uit Irak. Petje af voor zijn grote succes!

Nog even terug naar het imposante huis. Je vind er twaalf slaapkamers, twee keukens, twee barren, een home-theater, een sportschool, een enorme tafel waar je met 20+ mensen kunt dineren, een aquarium, atletiekbaan en een parkeerplaats voor 30 auto’s.

villa, vinkeveense, plassen 1

Privé-zandstrand

Ook zijn er twee professionele opnamestudio’s en een buitenzwembad te vinden. Het dikste hebben we voor het laatst bewaard: je krijgt bij aankoop van deze villa een 40 meter lang privé-zandstrand met uitzicht op de Vinkeveense Plassen. Holy shit. De prijs? Amsterdam Sotheby’s International Realty vraagt er €17.500.000 voor. Check alle opties hier.

vinkeveense, villa 2

vinkeveense, villa 1