gigantische villa met meerdere zwembaden. Foto's: Funda
Funda

Gigantische villa met meerdere zwembaden te koop op Funda

Heb jij altijd al een huis willen hebben met meerdere zwembaden? Wij hebben een huis gevonden op Funda die naast een gigantisch binnenzwembad ook nog een geheim zwembad onder één van de terrassen in de tuin heeft! Is deze villa binnenkort van jou? Laten we snel een kijkje nemen!

Funda-parel met binnenzwembad en wellness

Het eerste wat je opvalt als je deze riante woning binnenkomt, is de ruime hal die meerdere kamers op de benedenverdieping met elkaar verbindt. Daarnaast biedt deze verdieping ruimte voor een woonkeuken, bijkeuken, eetkamer en een werkkamer waar je in alle rust kan werken of studeren. Als je even rondloopt, zul je op deze verdieping zelfs een lift tegenkomen!

Maar het absolute hoogtepunt van dit huis is het royale binnenzwembad, dat is gecombineerd met wellness faciliteiten zoals een whirlpool, een sauna en Turks stoombad. Hier kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen na een drukke dag. Bovendien is er ook een inpandige garage aanwezig, dat genoeg plek biedt om je auto’s te stallen. Daarnaast is er op de begane grond een veranda met aangrenzend terras te vinden. Verder kan je in de tuin meerdere terrassen vinden waar je heerlijk kan genieten in de zon.

binnenzwembad in villa op funda

Een onderverdieping met bioscoop en wijnkelder

In de onderverdieping van dit huis is een grote professionele keuken aanwezig. Hier kan heerlijk gekookt worden voor grote groepen mensen! Maar dat is nog niet alles, want de onderverdieping biedt ook een eigen bioscoop waar je al je favoriete films kunt bekijken.

Verder bevindt zich op de onderverdieping ook een wijnkelder, zodat je al jouw wijnen perfect op de juiste temperatuur kunt stallen. Daarnaast bevinden zich op de onderverdieping ook diverse hobby- en bergruimten, waar je bijvoorbeeld een eigen fitnessruimte van zou kunnen maken.

thuisbioscoop in villa op funda

Het gezellige Noord-Brabant

Dit prachtige huis is gelegen in Uden, een stad in Noord-Brabant. Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven liggen allemaal in een straal van 15 kilometer van dit deze mooie stad. In Uden hoef je je niet te vervelen, want er zijn veel restaurants, winkels, musea en prachtige parken te vinden. Aan sportfaciliteiten is ook geen gebrek in Uden. Is deze prachtwoning op Funda in de toekomst van jou?

meerdere zwembaden in villa

Riante villa op funda

ruime hal in villa in noord-brabant

gigantische woonkeuken op funda