villa, oranje, videoland
Film & Serie

Videoland: kom in de EK-stemming met Villa Oranje

Het EK voetbal staat alweer voor de deur. Het zou in eerste instantie worden gehouden van 12 juni tot en met 12 juli 2020, maar door de coronapandemie werd het uitgesteld naar 11 juni tot en met 11 juli 2021. Om in de stemming te komen heeft Videoland Villa Oranje gelanceerd. Een programma waarin Kuyt, Sneijder, Heitinga en van Bommel reflecteren en vooruitkijken.

Villa Oranje

Het programma is exclusief te zien bij Videoland en komt met een wekelijkse uitzending, waarvan er nu al 2 online staan. De oud-internationals kijken terug op hun mooie tijd bij oranje, de herinneringen die ze hebben en ze blikken vooruit naar het komende toernooi. Hoeveel kans heeft Nederland om kampioen te worden?

De 4 legendes gaan in het programma, samen met presentator Frank Evenblij, naar een luxe villa op Ibiza. ‘Voor presentator Frank Evenblij is dit ‘een droom die uitkomt’. Ik heb in mijn leven al veel sporters mogen interviewen, maar dit zijn voor mij en mijn generatie echt helden. Naast de vooruitblik op het EK dat voor de deur staat, was dit ook de ideale gelegenheid om terug te blikken op dat legendarische WK van 2010.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Niet verleerd?

Naast alle goede gesprekken die het viertal voert op Ibiza is er uiteraard ook tijd voor een potje voetbal hier en daar. Dat begint meteen met een domper. Tijdens een potje voetpong valt Mark van Bommel al na enkele seconden in het zwembad. Is hij het al zo snel verleerd? Het is in ieder geval heerlijke televisie.

Ook zitten er prachtige anekdotes in over onder andere Louis van Gaal. Ook komen er verschillende artiesten langs met muziek die iets voor de oud-internationals heeft betekend. In de eerste aflevering is het Andre Hazes die samen met Wesley Sneijder de microfoon pakt. Villa Oranje is nu te zien op Videoland.