Funda

Oud-voetballer zet deze extreem luxe villa te koop

villa lelystad funda

De meest bekeken woning op Funda deze week, is een hele luxe villa met 8 slaapkamers, 5 badkamers én parkeerplekken voor 8 auto’s. Het is dan ook geen grote verrassing dat de huidige eigenaar een profvoetballer was.

Villa in Lelystad

Alles aan het huis is perfect, wellicht op de locatie na. De villa staat namelijk in Lelystad, een plek waarover wij persoonlijk niet zoveel over weten. Volgens Funda staat dit huis in de mooiste en populairste plek van Lelystad. Ze weten het in ieder geval mooi te verkopen.

Als je de villa ziet dan ga je echter wel een verhuizing overwegen. Aan elk detail is gedacht en je ziet duidelijk dat hier iemand met een goed gevoel voor stijl heeft gewoond. Met extreem luxe livings, een ruime woonkeuken,fitnessruimte, 5 badkamers, Finse sauna, kantoor en meerdere slaapkamers (in totaal 14 kamers). De gehele familie kan hier makkelijk intrekken.

villa, lelystad

Locatie

We moeten het nog een keertje over de locatie hebben. Na wat onderzoek blijkt namelijk dat de villa is gelegen in de wijk Hollandse Hout in een prachtige bosrijke omgeving waar heerlijk gewandeld kan worden.

Lelystad grenst aan het Markermeer en Oostvaardersplassen dus in Lelystad Haven kan je uiteraard jouw boot aanleggen. Zo slecht is de locatie dus nog niet. Als jij nog € 2.250.000 over hebt dan is deze parel van jou. Kijk op Funda voor alle opties en kwijl hieronder alvast even weg bij de foto’s:

villa, lelystad, funda 1

villa lelystad funda 3

villa, lelystad 2

villa, lelystad, gym