ibiza huren villa vrienden
Travel

Je kunt deze mega villa op Ibiza huren voor €28 per persoon

Ibiza is voor veel Nederlanders de ultieme hotspot voor een tripje. Lekker feesten, zonnen, luxe en goed eten. Ibiza heeft het allemaal. Dacht je dat alles op Ibiza dus is? Valt mee. Je kunt namelijk deze mega dikke villa op Ibiza voor 28 euro per persoon boeken. Te mooi om waar te zijn? Nope. 

Luxe betaalbare villa op Ibiza

Ibiza heeft echt alles. Dikke strandtenten, mooie nachtclubs, de lekkerste stranden en de fijnste mensen. Het is dus de perfecte vakantiebestemming om met vrienden naar toe te gaan. Op dit moment is het wat rustiger dan normaal op het eiland, wellicht is dit daarom juist de juiste tijd om te gaan. Als je negen vrienden/vriendinnen bij elkaar zoekt heb je ook nog een luxe accommodatie voor weinig.

Deze villa, genaamd villa Gausch, ligt in het hippieplaatsje Santa Eularia. Het is een lekker buurtje met hippiemarkten en goede vibes. Maar je kunt ook gewoon een week bij het huis blijven. De villa is namelijk super modern, licht en heeft een prachtig groot zwembad in de tuin. Hier kun je wel een weekje flaneren met je maten.

ibiza villa huren 1

Villa Gausch

De villa heeft vijf slaapkamers en drie badkamers. Genoeg plek dus voor een flinke groep vrienden en wat dames. De villa ligt op 24 km van het vliegveld en op 4 km van de bekende Santa Eurlaria hippiemarkt. Het belangrijkste: het strand ligt op 2 kilometer. Vamos!

Het leukste aan deze villa is de prijs. Deze dikke villa begint namelijk bij een prijs van 1940 euro. Met 10 man dan betaal je dus ongeveer 27 euro per nacht. Dit is alleen in de rustige weken. In de drukkere weken kan de prijs iets opgedreven worden, maar meer dan 50 per persoon zal het niet worden. Wij zeggen: boeken maar! Check de opties hier.

ibiza villa huren

ibiza villa huren 3