Living

Deze villa staat te koop met gratis Ferrari California in de woonkamer

villa-gratis-ferrari-california
(Foto: VillaFerrari.nl)

Als we op huizenjacht zijn dan komen we regelmatig oude fabrieken tegen die zijn omgetoverd tot smaakvolle optrekjes. Zo stond er enige tijd geleden een voormalig cacaobranderij op Funda dat was verbouwd tot een loft. In dit geval gaat het om een oude melkfabriek. Het is echter niet de architectuur die de aandacht van potentiële kopers trekt, maar de Ferrari California en de sloep die je er gratis bij krijgt. We trappen het gas in naar Nieuwerburg aan de Rijn om deze aanbieding beter te bekijken.

Omgebouwde melkfabriek aan de Oude Rijn

Deze voormalige melkfabriek is omgebouwd tot een spectaculaire villa met een woonoppervlakte van 900 m². De authentieke elementen van de fabriek zijn behouden, zodat de charme van het industriële verleden van het pand zichtbaar is. Deze villa heeft drie grote slaapkamers aan de achterkant van het huis, met een ruime badkamer. Aan de voorkant is de Master Bedroom te vinden die een spectaculair uitzicht biedt op de oude Rijn en de tolbrug.

Dit huis heeft twee badkamers, waarvan er eentje bij de Master Bedroom hoort. Deze slaapkamer heeft overigens ook een hele handige inloopkast. Op de overloop is een kantoor aanwezig dat uitzicht biedt op een Ferrari California. De garage is namelijk zo gebouwd dat vanaf het kantoor en vanuit de woonkamer zicht is op de luxe sportwagen, die je bij de aankoop van het huis cadeau krijgt. Dit is mogelijk gemaakt door een glazen wand in de woonkamer. De garage biedt plaats aan twee auto’s, dus er past eventueel nog een supercar bij.

villa-gratis-ferrari

Ferrari California en een sloep bij aankoop villa

Je krijgt niet alleen een Ferrari California bij de prijs inbegrepen, want je krijgt er ook nog een sloep bij. Deze villa staat aan het water, waar een luxe sloep voor ligt te dobberen. Je kunt dus na het ondertekenen van het koopcontract direct genieten van het goede leven. Ga je de buurt verkennen in een razendsnelle Ferrari? Of loop je naar je eigen aanlegsteiger om een stukje te varen met je boot? Deze luxueuze keus is na de aankoop geheel aan jou.

De vraagprijs voor deze omgebouwde melkfabriek inclusief de Ferrari en de sloep is € 1.395.000,-. Voor deze prijs leef je in luxe en comfort en kom je in stijl aan op elk feestje. Als je een autogek bent die een industriële look kan waarderen dan is dit optrekje zeker iets voor jou. Voor meer informatie en foto’s kun je terecht op de website van VillaFerrari. Voor de eerste spectaculaire indruk hebben we hieronder vast wat foto’s geplaatst.

villa-gratis-ferrari

villa-gratis-ferrari villa-gratis-ferrari villa-gratis-ferrari villa-gratis-ferrari