vikings valhalla seizoen 2
Film & Serie

Dit is wat we tot nu toe weten over Vikings Valhalla seizoen 2

We hebben fantastisch nieuws over de status van Vikings Valhalla seizoen 2. Ondanks dat het eerste seizoen van de serie nog maar net uit is gekomen op Netflix, ligt het tweede seizoen al klaar op de planken. Als we de geruchten mogen geloven gaat het nieuwe seizoen dit jaar nog uitkomen.

Vikings Valhalla

De gebeurtenissen van Vikings: Valhalla vinden plaats honderd jaar nadat het Viking-leger naar Engeland vertrok, met de zonen van Ragnar Lothbrok aan het hoofd. Netflix verwierf ook de licentierechten van de originele Vikings-serie als onderdeel van de Netflix deal.

Niet alleen is al bekend geworden dat Vikings: Valhalla voor een tweede seizoen is verlengd, ook is van tevoren bekend gemaakt dat Vikings: Valhalla minstens drie seizoenen zal gaan krijgen. In totaal werden bij de deal die werd gesloten 24 afleveringen besteld.

Vikings Valhalla seizoen 2

Het is nog maar kort geleden dat we een artikel schreven waarin we de releasedatum van Vikings Valhalla aankondigde. Fans van de serie zullen opgelucht ademhalen nu ze weten dat alle afleveringen van het tweede seizoen al zijn opgekomen, en waarschijnlijk dit jaar nog uit zullen komen.

Vikings: Valhalla is een Netflix Original historisch drama gecreëerd door Michael Hirst, en is een spin-off van de populaire History Channel-serie, Vikings. De serie wordt geproduceerd door MGM Productions, net als zijn voorganger, die maar liefst zes seizoenen duurde.

vikings valhalla seizoen 2

Releasedatum Vikings Valhalla seizoen 2

Op het moment van schrijven heeft Netflix nog geen precieze releasedatum voor Vikings: Valhalla seizoen 2 aangekondigd. Toch konden we wel een inschatting wanneer we het tweede seizoen kunnen verwachten. Op zijn vroegst kunnen we Vikings: Valhalla seizoen 2 rond de zomerperiode op Netflix verwachten. Tot die tijd kan je voor inspiratie op het gebied van films en series ook één van de onderstaande artikelen lezen: