Vijf euro Op je muil De iconische Willems Kantine komt met een nieuwe docu
Film & Serie

”Vijf euro? Op je muil” De iconische Willems Kantine komt met een nieuwe docu

Een van de meest legendarische uitspraken ooit: “Geld? Je hebt nooit geen geld!” en “Vijf euro? Op je muil, gauw!” komen uit de documentaire serie Willems Kantine. In deze serie volgt Roy Dames het leven dat voorbij kabbelt in een oud Rotterdams Cafe.

In de serie wordt het personeel en een aantal bekende stamgasten gevolgd in hun dagelijkse leven. Deze serie werd een enorm succes door de iconische personen die hierin op de voet werden gevolgd. Zo was er bijvoorbeeld Cowboy die allemaal dromen had maar vooral naar de fles greep. Of Huisbaas Bob die met de legendarische uitspraak “Geld? Je hebt nooit geen geld!” kwam. Helaas is Bob onlangs overleden en dus niet te zien in de serie.

Rijnmond heeft drie nieuwe afleveringen gemaakt en mensen kunnen door middel van crowdfunding hun steentje bijdragen. Dat de nieuwe afleveringen flink viraal zullen goed is een ding wat zeker is. Wij kunnen niet wachten op de nieuwe avonturen van deze spraakmakende Rotterdammers. Bekijk hieronder alvast de trailers en oud materiaal.