Life

Vier met je pa Vaderdag op één van deze toffe events

Hertog Jan Proeverij vaderdag

Zondag 16 juni is het alweer Vaderdag. Of je nou zelf vader bent of met je vader gaat proosten: op deze Vaderdag 2019 evenementen vermaak jij je wel. Met of zonder biertje in je hand.

Vaderdag Bier & Burgers

Van 11:00 tot 17:00 is de barbecue bij Slot Loevestein geopend! Schuif aan om onder het genot van een koud, eigen speciaalbier van Slot Loevestein de beste BBQ-burgers te proeven.

Voor dit evenement hoef je niet te reserveren. Je kan op de tijden dat de barbecue aanstaat gewoon lekker aanschuiven.

Vaderdag 2019 evenementen uitje

Hertog Jan Vaderdag

Speciaal voor Vaderdag organiseert Hertog Jan de mogelijkheid om in stijl stoer te lunchen of te dineren. De speciale Vaderdag menu’s bestaan uit heerlijk vlees en natuurlijk een Hertog Jan biertje! Bij je menu kun je ook een aansluitende rondleiding boeken.

Nationale Oldtimerdag

Een jaarlijks terugkerend Vaderdag verschijnsel is de Nationale Oldtimerdag in Lelystad. Van The Roaring Twenties tot Classic Supercars en nog veel meer: hier vind je de hele dag een geweldig breed scala aan verschillende oldtimer auto’s.

oldtimerdag vaderdag 2019

Bacchus Wijnfestival

Voor de liefhebbers van een glaasje uit een goed jaar is er het Bacchus wijnfestival dat wordt afgesloten op Vaderdag. In het Amsterdamse bos meer dan 300 verschillende, unieke wijnen, maar kan je ook wat lekkers eten en chillen en naar toffe muziekartiesten kijken.