take, me, out, videoland
Film & Serie

Videoland zoekt kandidaten voor nieuwe Take Me Out

Ben jij nog op zoek naar de liefde van je leven? Dan is dit jouw grote kans! Videoland brengt het legendarische Take Me Out terug in een nieuw jasje. Voor de nieuwe afleveringen zoeken ze nu kandidaten! Geef jij je op? 

Take Me Out is terug

Ken jij het iconische Take Me Out nog? In deze show staan er dertig vrijgezelle dames op een rijtje af te wachten welke vent er via de lift naar beneden komt. Als ze op de knop drukken betekent het dat ze niet op date willen, drukken ze niet dan gaan ze door naar de volgende ronde. Uiteindelijk kiest de man één van de overgebleven vrouwen om mee op date te gaan.

Een van de bekendste kandidaten van vroeger is Britt Dekker. Zij viel direct op met haar geniale humor. Ze is inmiddels niet meer weg te denken uit het BN’er-landschap. Videoland komt nu met een nieuwe versie van Take Me Out en ze zoeken nog spraakmakende single kandidaten.

Nieuw jasje

Videoland heeft nog niet veel laten weten over het nieuwe seizoen. Het gaat er in ieder geval wel anders uit zien dan de versie van vroeger. Ook de moeders van de deelneemsters krijgen een rol. Zij keuren onder andere de single heren en bepalen of ze een match zijn. Je krijgt er dus meteen een leuke schoonmoeder bij.

Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd of Eddy Zoey opnieuw het programma gaat presenteren. Hij was super geschikt en staat nog steeds onder contract bij RTL, grote kans dat hij weer de matchmaker gaat spelen. Het programma zal dit najaar op videoland verschijnen. Opgeven als kandidaat? Dan kan hier!