Film & Serie

Videoland is begonnen met opnames van Sleepers met Robert de Hoog

sleepers videoland robert de hoog

Videoland is officieel begonnen met de opnames van de nieuwste misdaadserie Sleepers, met niemand minder dan Mocro Maffia-ster Robert de Hoog in de hoofdrol. Ook heeft Videoland gemeld dat de serie waarschijnlijk dit jaar nog te zien zal zijn op de streamingdienst.

Sleepers met Robert de Hoog in hoofdrol

Robert de Hoog kennen we natuurlijk allemaal als Tatta in Mocro Maffia. Hij kruipt in deze serie in de huid van Martin Oudkerk, die als 18-jarige jongen naar de politie-opleiding wordt gestuurd door zijn criminele pleegvader Henk. Henk is één van de laatst overgebleven criminelen uit het tijdperk van de oude garde criminelen.

Wanneer zijn pleegvader wordt vermoord ziet Martin geen andere uitweg dan te gaan werken voor de nieuwe generatie criminelen. Hij moet alles op alles zetten om te overleven in de gevaarlijke wereld. “Een corrupte agent die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche,” luidt de premisse.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Andere hoofdrollen in Sleepers

De andere hoofdrollen zijn onder andere voor Teun Kuilboer, Rifka Lodeizen, Hans Kesting, Julmar Simons (rapper Adje), Dilan Yardakul en Hans Dagelet. Ook is de Hoog persoonlijk betrokken als producent van de serie. Het script is geschreven door Simon de Waal. Robert liet eerder al weten erg dankbaar te zijn voor deze kans:

“Ik ben vereerd dat RTL mij het vertrouwen en de kans geeft om Sleepers te maken voor Videoland. Het is bijzonder om te zien hoe Videoland de laatste jaren een ijzersterke positie heeft verworven met geweldige producties en daarmee jong talent een kans geeft zich te laten zien. Ik heb zin om te starten en als Creative Producer aan de slag te gaan.”

sleepers videoland robert de hoog

Nederlandse films en series

We kunnen ons voorstellen dat je weinig zin hebt om te wachten tot het einde van het jaar. Gelukkig zijn er nog genoeg goede Nederlandse films en series die je per direct kan bekijken. Lees daarom ook eens één van de onderstaande artikelen. Wij denken dat je niet teleurgesteld zal zijn: