Videoland: deze 7 films zijn nieuw in oktober
Film & Serie

Nieuw op Videoland: deze 7 films verschijnen in oktober

De zomerse dagen zijn voorbij en de herfst is begonnen. Echt een mooie tijd om nieuwe films en series te bingen op Netflix en Videoland. Videoland pakt in oktober opnieuw uit met verschillende toptitels. Om het jou iets makkelijker te maken hebben wij deze toppers op een rijtje gezet.

Nieuwe films op Videoland in oktober

1. Death Wish (1 oktober)

Death Wish Videoland

Op de eerste van oktober kwam Death Wish online op Videoland. In Death Wish volg je een echte familieman, Paul Kersey gespeeld door Bruce Willis, die werkzaam is als chirurg. Als zijn familie slachtoffer wordt van een inbraak komt hij natuurlijk in actie.

2. Deepwater Horizon (1 oktober)

Deepwater Horizon Videoland

Deepwater Horizon is een rampenfilm uit 2016 met regie van Peter Berg en een hoofdrol voor Mark Wahlberg. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de explosie op het Deepwater Horizon-boorplatform en de gevolgen daarop van de olieramp in de Golf van Mexico. Aanrader!

3. London Has Fallen (5 oktober)

London has fallen videoland

Wanneer de Engelse premier op mysterieuze wijze om het leven komt, komen alle wereldleiders naar Londen om zijn begrafenis bij te wonen. Maar er wacht iedereen een verrassing: er is een aanslag gepland om alle aanwezige wereldleiders te vermoorden. Een must-see, alleen al vanwege de cast: Gerard Butler, Morgan Freeman en Aaron Eckhart spelen de hoofdrollen.

4. Samba

Samba Videoland

Samba is een film met dezelfde hoofdrolspeler, Omar Sy, als de legendarische film Inthouchables. Perfecte film voor een date night met je vriendinnetje!

5. Andy- Niet te vermijede (5 oktober)

Andy Videoland

De gekste oud-voetballer is terug. En deze keer niet op Youtube maar op Videoland. Andy van der Meijde gaat op bezoek bij tien bekenden uit de voetballerij. En dan natuurlijk niks veilig. Hij test of de voetballers een beetje handig zijn, trapt een balletje door de kamer en haalt de kasten overhoop. Vanaf 5 oktober te zien op de Nederlandse streamingsdienst.

6. The Purge(11 oktober)

The Purge videoland

The Purge blijft een van de ziekste scenario’s ooit. In deze Amerikaanse horrorfilms hebben de Amerikanen een oplossing lijken te hebben gevonden om criminaliteit tegen te gaan: op één dag in het jaar (21 maart) zijn alle misdaden tussen 19.00 en 7.00 uur toegestaan. Wat zou jij doen?

7. Lieve Mama(15 oktober)

Lieve mama videoland

Lieve Mama is een film van eigen bodem. In deze thriller, verfilmd na het boek van Esther Verhoef, beland een rijke familie in een dramatische overval op hun villa. Verschillende wereld komen bij elkaar wat uiteindelijk tot nachtmerrie leidt.