Victoria Vermeer
Women

Victoria Vermeer van Love Island is werkelijk prachtig

We kennen de bloedmooie Victoria Vermeer als de begeerde vrijgezel in het tweede seizoen van Love Island. Deze veelzijdige influencer is ook nog eens model en een Youtube-ster. Deze prachtige Brabantse is ambitieus en laat haar afgetrainde lichaam graag zien op Instagram. Daar willen wij meer van weten, dus we zetten haar even op een voetstuk.

Victoria Vermeer van Brabant tot Miami

Victoria Vermeer is in een dorpje in Brabant geboren, maar dat bleek te klein voor haar ambities. Ze verhuisde naar Amsterdam en woont nu gedeeltelijk in Miami, waar haar Amerikaanse vriend woont. De mooie blondine deed mee aan het tweede seizoen van Love Island, maar voor dit model staan fotografen ook naar haar te smachten. En geef ze eens ongelijk, ze is werkelijk een traktatie voor onze ogen.

Dat Victoria een grote fanbase op Youtube heeft vinden wij niet vreemd. Met haar kanaal Vic bereikt ze ruim 65000 mensen. Ze laat haar kijkers zien dat je best een keertje fastfood kan eten in combinatie met een sportief leven. Verder doet deze mooie meid veel fotoshoots en gaat ze graag op wintersport.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vicky 🌙 (@victoria_vermeer)

Victoria Vermeer op Instagram

Met 144.000 volgers op Instagram heeft de Brabantse met Russische roots (haar moeder is Russisch) niets te klagen. En wij ook niet! Ze plaatst regelmatig jaloersmakende foto’s van haar vakanties, en ook haar sessies in the gym deelt ze gelukkig met haar volgers. Een heerlijk lichaam heeft onderhoud nodig, en dat doet ze met zorg!

De 22 jarige blondine heeft een grote verzameling aan stralend mooie foto’s op Instagram staan en wij hebben het geluk dat we een selectie mogen maken voor jullie. We hebben de mooiste foto’s van de bloedmooie Victoria hieronder op een rijtje gezet:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken