victoria koblenko instagram
Women

Victoria Koblenko doet verleidelijk ‘Wim Hofje’ in open topje

Victoria Koblenko heeft zichzelf weer eens van haar beste kant laten zien in een verleidelijke video op Instagram. Ze neemt ondanks het koude weer een duik in ijskoud water, en dat doet ze in een open topje. De knappe actrice weet de Wim Hof methode tot in perfectie uit te voeren, en dat levert videobeelden op die niets aan de verbeelding overlaten.

Vechten tegen de kou

De aantrekkelijke blondine neemt vaker een duik in open water, waarna ze de beelden op social media plaatst. Ze is een van de mooiste actrices van dit moment, dus zullen haar fans en volgers er geen bezwaar tegen hebben als ze haar afgetrainde lichaam deelt op Instagram. Ze vraagt op deze manier regelmatig aandacht voor het goede doel, zoals ze eerder deed toen ze poseerde in pikante lingerie.

Ze is trots op haar rondingen, en terecht, want ze ziet er fantastisch uit in bikini. Ze vraagt met foto’s en bikini-video’s niet alleen aandacht voor het goede doel, maar verlegt ook haar eigen grenzen. De actrice heeft al van jongs af aan waterangst, dat ze met haar duiken in het water probeert te overwinnen. Ze trekt voor de gelegenheid vaak iets aan waarmee ze extra aandacht onder haar volgers weet te trekken.

Victoria Koblenko neemt duik in open topje op Instagram

In de onderstaande Instagram video zien we een zichtbaar koude Victoria die haar volgers meeneemt naar open water, waar ze een baantje gaat trekken. Ze heeft in dit geval geen krappe bikini aan, zoals eerder tijdens een zonnige vakantie wel het geval was, maar ze draagt een open topje. Ze zit overduidelijk nog goed in haar vel, want ze heeft een prachtig figuur,

Victoria Koblenko is een van de mooiste vrouwen van Nederland, al liggen haar roots in Oekraïne. Ze is wel gewend aan een beetje kou, maar in de video kunnen we zien dat ze toch even moet wennen aan de temperatuur van het water. Ondertussen lopen de temperaturen op Instagram op, want maar liefst 216K volgers zien hoe de blondine op een verleidelijke manier vecht tegen de elementen.