Women

Victoria Koblenko poseert in krappe bikini tijdens zonnige vakantie

Victoria Koblenko bikini foto instagram

In ons land heerst Koning Winter met ijskoude handen, maar daar heeft Victoria Koblenko geen last van, want zij zit op dit moment in de zon van Costa Rica. De aantrekkelijke actrice maakt meteen van de reis gebruik om te reflecteren op haar leven, en dat deelt ze graag met haar volgers. Het feit dat ze dit met prachtige bikini-foto’s doet grijpt onze aandacht, dus zetten we deze Oekraïense schoonheid wat extra in het zonnetje.

Victoria is een natural beauty

Victoria is inmiddels 42 jaar, maar ze ziet er nog steeds fantastisch uit. Ze lijkt geen dag ouder te worden, dus ze past prima in het rijtje met de mooiste vrouwen boven de 40 jaar. Ze zorgt goed voor zichzelf, en dat is te zien. Ze gaat regelmatig sporten, dus ze heeft nog steeds een strak en afgetraind lichaam. Ze deelt regelmatig foto’s waarop we kunnen zien dat de actrice er zeker nog mag zijn.

Ze deelt ook foto’s om aandacht te vragen voor het goede doel, wat in dit geval de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne is. Ze zet zich dagelijks in voor hen door bijvoorbeeld een crowdfunding te houden. Als de blondine bikini-foto’s op social media zet dan begrijpen wel wel waarom ze de aandacht van haar vele volgers zonder moeite weet te grijpen.

Victoria Koblenko straalt in bikini op Instagram

Victoria is ons koude kikkerlandje ontvlucht en geniet op dit moment van een welverdiende vakantie in Costa Rica. Op haar meest recente Instagram-posts reflecteert ze terug op haar leven, en laat ze weten dat ze een waterdieet gaat volgen, een dieet dat ze ontdekte toen ze bezig was met intermittent fasting. Daarnaast is de blondine op haar vakantie bezig met het innerlijke rust en positiviteit.

Misschien kan Michael Pilarczyk haar hier een handje bij helpen, want hij weet als geen ander hoe je een positieve mindset kan creëren. Victoria Koblenko is mooi van binnen én van buiten, daar zijn haar 214K Instagram volgers het zonder twijfel mee eens. Als we kijken naar de onderstaande bikini-foto kunnen we concluderen dat de actrice lekker in haar vel zit, en daar helpt een zonnige vakantie zeker aan mee.