Women

Måneskin’s Victoria zoekt met stiekeme ’tepelfoto’s’ de grenzen van Instagram op

Maneskins Victoria zoekt met stiekeme tepelfotos de grenzen van Instagram op 1

Sinds de winst van het Eurovisie Songfestival is de Italiaanse band Måneskin ontzettend bekend geworden. Met name de leadsinger in het bijzonder de zanger. Maar ook alle andere leden van de groep worden door fans van over de hele wereld op handen gedragen. Vooral de knappe dame Victoria De Angelis, de bassiste, heeft onze aandacht getrokken.

Måneskin

Måneskin is een Italiaanse rockband die bestaat vanaf 2016. De band bestaat uit zanger Damiano David, gitarist Thomas Raggi, bassist Victoria De Angelis en drummer Ethan Torchio. Hun beroemdheid in eigen land bloeide op nadat ze in 2017 als tweede eindigde bij de Italiaanse X Factor.

De groep verwierf vervolgens internationale bekendheid nadat ze tot winnaars van het Eurovisie Songfestival 2021 waren gekroond, en terecht. Sindsdien hebben ze optredens gehad bij de MTV EMA’s, The Tonight Show With Jimmy Fallon en de American Music Awards.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Måneskin (@maneskinofficial)

Victoria De Angelis

Waar een jaar geleden bijna niemand Victoria De Angelis nog kende, is ze sinds de overwinning in 2021 gigantisch populair geworden op Instagram, met 3,7 miljoen volgers. Dat de Italiaanse leden van de band nou niet bepaald preuts zijn is alom bekend. Ook Victoria houdt wel van een beetje naakt.

Op haar hele Instagram zijn foto’s te zien waarop de bassiste topless te zien is. Ze camoufleert dit vaak met de nodige tactische sterretjes of tape over haar tepels. Ze wilt Instagram natuurlijk niet boos maken. Deze keer heeft ze wederom geprobeerd om de grenzen van de algemene voorwaarden op te zoeken.

Topless op Instagram

Natuurlijk is Victoria De Angelis lang niet de enige die wel eens topless poseert op het sociale media platform. In ons eigen landje kunnen we er ook wat van. Kijk bijvoorbeeld naar Janice Blok, die onlangs nog topless poseerde. Of de altijd prachtige Katja Schuurman.