Media

Een leuk extra’tje voor Formule 1-fans bij aanschaf ViaPlay

formule 1, ziggo, viaplay

Het is al een tijdje bekend dat de Formule 1 van Ziggo naar ViaPlay gaat verhuizen. Een ViaPlay abonnement gaat hoogstwaarschijnlijk 7,55 per maand kosten. Voor veel mensen was dit even balen, maar er is nu goed nieuws om de pijn te verzachten. Bij dit abonnement krijg je namelijk toegang tot de Premier League.

Premier League bij ViaPlay

Het is dus de hoogste tijd voor wederom een nieuwe stearmingdienst. Hou jij het nog bij? ViaPlay is een Scandinavische streamingdienst van de NENT Group. De afgelopen jaren hebben ze hard aan de weg getimmerd en onlangs ook de Formule 1 in handen gekregen. Je kunt nu eigenlijk niet meer om ze heen.

Naast de Formule 1 hebben ze nu ook een slag geslagen met de Engelse voetbalcompetitie. De Premier League is vanaf 2022 namelijk ook te zien op dit platform. Naast Formule 1 en Engels voetbal kun je er ook genieten van darts en de Duitse Bundesliga. Een flink totaalpakket dus.

Viaplay, formule 1,

Hoe werkt ViaPlay?

Je kunt een ViaPlay abonnement voor ongeveer 7,55 per maand aanschaffen. Je krijgt hiervoor dus Formule 1, Premier League, Bundesliga, darts en andere sporten. Daarnaast krijg je beschikking tot vele films en series.

Naast Disney+, Netflix en Videoland is het dus tijd voor een nieuwe speler. Geen zin om zoveel te betalen? In dit artikel hebben we uitgelicht hoe je de Formule 1 en Max Verstappen op een andere manier kunt bekijken. En als je helemaal geen zin hebt om te betalen zijn er natuurlijk mega veel goede live streams. Niet door vertellen he!