Via Marktplaats aangeboden Drijvend Chinees restaurant
Media

Via Marktplaats aangeboden: Drijvend Chinees restaurant

Marktplaats is de plek om tweedehands spullen online te scoren. Als je bijvoorbeeld op zoekt bent naar een fiets, telefoon of een bankstel zit je hier helemaal goed. Maar wie op zoek is naar hele unieke aankopen komt op Marktplaats ook helemaal aan z’n trekken. Je kunt namelijk sinds vorige week bieden op een compleet drijvend Chinees restaurant.

Het drijvend restaurant ligt momenteel in Den Helder en is echt een iconisch schip. Het is namelijk een bekend Chinees restaurant van vroeger. Jaren geleden is dit restaurant gesloten en is ondertussen door een aantal vandalen flink geruïneerd. Maar er is nog zoveel van te maken en eerlijk is eerlijk, hoe cool is het als je kunt zeggen dat je een Chinees bootrestaurant hebt?

Heb je interesse? Dan zou ik er maar snel bij zijn. Ze hebben namelijk al flink wat belletjes gehad. Als je dacht dat je het drijvende restaurant voor een prikkie op kon halen dan kom je van de koude kermis thuis. Het restaurant moet rond de 350.000 euro opleveren. De Marktplaats advertentie kun je hier vinden. Bekijk hieronder een reportage van NH nieuws over de boot: