Geld & Carrière

Xander de Buisonjé: dit is zijn vermogen en kosten voor een optreden

vermogen Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé kennen we allemaal als de leadzanger van de Heerlense band Volumia!, waarmee hij in de jaren ‘90 hit na hit scoorde. De band stopte in 2002, waarna de Buisonjé aan een succesvolle solocarrière begon. Al dat succes bracht in de afgelopen decennia flink wat geld in het laatje van de zanger. Wij zochten het vermogen van Xander de Buisonjé op.

Leadzanger van Volumia!

De Buisonjé is geboren in Voorburg, waar hij al snel een voorliefde voor muziek ontwikkelde. Tijdens zijn studie maakte Xander graag muziek met zijn vrienden, waarbij hij zichzelf begeleidde met de piano. Op 19-jarige leeftijd werd hij de leadzanger van de band Volumia!, dat in de eerste instantie een coverband was. De band werd gestaag populairder, waarna het in 1998 definitief doorbrak met het nummer Afscheid. In 2002 ging de band uit elkaar, waarna de Buisonjé solo verder ging.

Xander werd zeer succesvol, zo scoorde hij meerdere hits. Daarnaast was hij de afgelopen jaren betrokken bij verschillende projecten, zoals Unicef. De zanger trad ook op tijdens het afscheid van André Hazes Sr in de Amsterdam Arena. Hij is ook betrokken bij de zeer succesvolle concertreeks De Vrienden van Amstel Live!. De zanger heeft een aardig vermogen bij elkaar gezongen in de afgelopen jaren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje)

Vermogen Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé is de ex van presentatrice Wendy van Dijk, maar heeft al jaren een relatie met Sofie, waar hij twee kinderen mee heeft. Het stel woont in een kapitale villa in Bussum, dat dateert uit 1880. De zanger betaalde er in 2016 een prijs van €875.000 voor. Hij is de buurman van Ronald Koeman. Hij kan zich dit optrekje makkelijk veroorloven, want met het banksaldo van de zanger zit het wel goed.

Als je Xander wil boeken voor op je verjaardag dan mag je €9.950 neertellen, dat is voor een half uurtje. We kunnen het exacte vermogen van de zanger helaas niet achterhalen, maar we gaan er vanuit dat hij multimiljonair is. De zanger staat nog regelmatig op het podium, dus met zijn inkomsten is niets mis. Hij heeft zoon Sem nog niet zolang een Porsche cadeau gegeven, dus we mogen wel stellen dat Xander de Buisonjé niet op de kleintjes hoeft te letten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Xander de Buisonjé (@xdebuisonje)