Bekend & Beroemd

Dit is het Quote-500 vermogen van de nieuwe ware liefde van Sylvie Meis

vermogen-wim-beelen-vriend-sylvie-meis

Sylvie Meis (45) is na de scheiding met de excentrieke Niclas Castello ‘eindelijk’ weer gelukkig in de liefde. Haar nieuwste verovering is Nederlandse Quote-500 lid Wim Beelen. Deze schatrijke Gelderse ondernemer woont in Amsterdam en heeft flink wat business op zijn naam staan. Wij doken in het verhaal van Beelen en namen een kijkje in zijn portemonnee.

Wie is Wim Beelen: de nieuwe vlam van Sylvie?

De 48-jarige Nederlandse multimiljonair Wim Beelen is geboren in Nunspeet. Hij is een rasechte ondernemer en begon al op zijn 17e zijn eerste eigen bedrijf in veevoer. Na dit korte avontuur begon hij een detacheringsbureau voor de vuilophaaldiensten. Vanuit dit bedrijf groeide hij zijn vermogen vooral bij eigen sloop- en afvalbedrijf Beelen. Vooral bouwafval heeft zijn vermogen weten te spekken. Wellicht niet zo sexy, wel heel erg rendabel. Zijn nieuwe bedrijf is echter een stuk spannender.

Beelen zit tegenwoordig namelijk in de jachten. Uiteraard bezit de beste man er zelf ook eentje. De 42 meter lange Lucky Us (17,5 miljoen euro) is namelijk onderdeel van zijn speelgoed. Volgens verschillende bronnen zijn Beelen en Sylvie Meis nu een nieuw liefdeskoppel en al verschillende keren samen gespot. Ze schijnen zelfs samen op vakantie naar Mallorca te zijn geweest. Ze bekeken daar samen zijn jacht en vertoefden er ook wat nachten.

Wat is het vermogen van de multimiljonair?

Professioneel sloper Beelen heeft een flink vermogen weten op te bouwen in de loop der jaren. Quote schatte zijn vermogen vorig jaar op 190 miljoen euro. Daarmee verschafte hij een mooi plekje in de 500 rijksten der Nederlanden.

Samen met het vermogen van Sylvie, afgelopen jaar geschat op zo’n 17 miljoen euro (kan hoger liggen na scheiding met haar recente ex), komt hij al dik boven de 200 miljoen euro uit. Sylvie en Wim zouden daarmee een enorm power couple kunnen worden. We zijn vooral benieuwd hoe lang deze ‘ware liefde’ stand gaat houden.