Geld & Carrière

Sylvie Meis weer met rijke vent: hoeveel geld bezit ze eigenlijk zelf?

vermogen sylvie meis 1
(Foto: Instagram @sylviemeis)

Sylvie Meis sloeg onlangs opnieuw een multimiljonair aan de haak. Maar hoe rijk is de Nederlandse diva eigenlijk zelf? Wat leverde haar lange en veelzijdige carrière haar financieel op? We zochten het voor je uit: dit is wat we weten over de inkomsten en het vermogen van Sylvie Meis.

Van kinderprogramma presentatrice tot wereldster

Sylvie Meis (45) begon haar televisiecarrière in 1999 als presentatrice van het kinderprogramma Fox Kids. Al snel maakte ze naam in de tv-wereld en ging ze bij muziekzender TMF werken. Daar begon haar veelzijdige carrière, want naast presenteren ontpopte ze zich ook als actrice en model.

Ze speelde in films zoals Costa en Pista en werkte voor bekende merken zoals Hunkemöller en L’Oréal. In 2003 kreeg Sylvie Meis een relatie met topvoetballer Rafael van der Vaart en het stel verhuisde naar Hamburg. Ze ging werken bij de Duitse TV, waar ze populaire programma’s zoals ‘Deutschland sucht den Superstar’ presenteerde.

In 2006 werd ze moeder van een zoon, Damian. In 2013 volgde de scheiding van Rafael van der Vaart, maar dit betekende niet het einde van haar carrière. Ze richtte haar eigen bedrijf op genaamd Meis Enterprise en startte haar eigen lingerielijn en parfumlijn.

vermogen sylvie meis

De gouden troeven van Sylvie

Sylvie Meis is een vrouw met veel talenten. Ze heeft haar vermogen niet alleen opgebouwd dankzij haar harde werk, maar ook door slimme keuzes te maken. Het grootste deel van haar rijkdom heeft ze vergaard met haar televisieoptredens als presentatrice en actrice, zowel in Nederland als in Duitsland. Haar groeiende populariteit leverde haar lucratieve contracten op bij verschillende tv-zenders.

Daarnaast verdient ze flinke bedragen met modellenwerk voor merken zoals BMW, The Phone House en Gillette. Een deel van haar inkomen komt ook van producten die haar naam dragen, waarvoor ze royalty’s ontvangt. Volgens zakentijdschrift Quote verdient ze hier jaarlijks enkele tonnen mee. Daarnaast runt ze haar eigen lingerielijn, te koop bij supermarktketen ALDI, en ze bracht haar eigen parfumlijn uit in samenwerking met Hunkemöller.

vermogen sylvie meis

Het vermogen van Sylvie Meis

Sylvie Meis heeft na de scheiding van Rafael van der Vaart niet stilgezeten op relatiegebied. Na enkele korte relaties leek kunstenaar Niclas Castello de ware liefde voor Meis. Het stel trouwde, maar het huwelijk was van korte duur. Na haar scheiding van Niclas Castello, had Sylvie een gezellige tijd met autocoureur Markus Winkelhock.

Momenteel maakt de roddelpers overuren door alle aandacht voor Sylvie’s nieuwste aanwinst: multimiljonair Wim Beelen. Maar wat is nu eigenlijk het vermogen van Sylvie Meis zelf? Hoewel ze haar financiën goed afschermt, zijn er schattingen die eindigen rond de zeventien miljoen euro.

In 2013 hield ze al € 4,5 miljoen over aan haar scheiding met Rafael van der Vaart. Volgens Quote wordt haar vermogen in 2023 geschat op € 17 miljoen. Dat bedrag kan zelfs nog hoger liggen: het is namelijk niet bekend hoeveel Meis overhoudt aan de scheiding van Niclas Castello.